1. Home
  2. Inspiratie
  3. Steps ontwerpt Máxima-collectie

Steps ontwerpt Máxima-collectie

Door Elise Takkenberg - Maandag 15 April 2013 | 17:23

Het toetreden van Máxima als koningin heeft Steps geïnspireerd om een aantal bijzondere jurken te ontwerpen. De queen to be is immers (bijna) altijd gekleed in een goede designerjurk; stijlvol en vrouwelijk zijn de sleutelwoorden voor Máxima’s kledingstijl. De collectie ‘’Dress like a Princess’’ is hier een weerspiegeling van.

De jurken zijn dan ook stuk voor stuk gemaakt van luxe materialen en kennen een bijzondere afwerking. De kleuren zijn fris en geschikt voor zowel zakelijke afspraken, een feestelijke gelegenheid als een middagje winkelen. Ruim 70% van de prinses haar garderobe komt van de Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen, die ook bekend staat om zijn frisse kleuren en vrolijke designs.

Met deze collectie maakt Steps deze stijl toegankelijk voor de Nederlandse vrouw. Je hoeft niet over het budget van een royal te beschikken, de prijzen variëren van € 79,95 tot € 119,95.

De speciale jurkencollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Steps en op Wehkamp.nl. We hebben hieronder vast een voorproefje weergegeven. Welke is jouw favoriet?

maxima-steps-jurkjes

maxima-jurkjes-steps

Klik hier om soortgelijke, geklede jurkjes te shoppen

Lees ook