1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nelly maakt je #Nellyholic

Nelly maakt je #Nellyholic

Door Britte Kramer - Woensdag 25 September 2013 | 09:36

Nellyholic

Hou jij wel van een feestje? Komt het woord ‘overdressed’ niet in jouw woordenboek voor? Grijp jij elke gelegenheid aan om hakken en glitters uit de kast te trekken? Dan mogen we je bij dezen bestempelen tot ‘#Nellyholic’.

Fluffy materialen, dierenprints en (imitatie)leer
#Nellyholic is de najaarscampagne van Nelly.com: een van onze absolute lievelingswebshops. Met haar sprankelende fanbase in het achterhoofd koos Nelly een aantal musthaves voor dit seizoen uit, waarbij ze onderscheid maakte tussen overdag en ’s avonds. Met als resultaat een superinspirerende campagnepagina, waar je bijvoorbeeld de perfecte combinatie van jas + schoen bij elkaar kunt mixen & matchen. Sowieso staat de pagina vol herfsttrends als fluffy materialen, dierenprints, (imitatie)leer, grove, metalen accessoires en de kleuren zwart en blauw.

#Nellyholic-hart op hol
Ons #Nellyholic-hart sloeg lichtelijk op hol van desuper soft leopard knit’: een heerlijk zachte pluistrui met luipaardprint in donkergroen en paars. Waar je zoiets dan mee combineert? Nou, met de Battle Pants, dachten wij zo: een imitatieleren broek met ritsjes. Ideaal voor de herfst, want zulke broeken zijn net zo waterafstotend als je fluorescerend gele regenbroek. Tested and approved door ondergetekende!

Instagram-actie
Misschien moeten we even uitleggen wat die hashtag toch voor de campagnenaam doet. Dat heeft namelijk een heel fijne reden. Instagram (@Nellycom) speelt een grote rol binnen de #Nellyholic-campagne. Het is normaal gesproken al de moeite waard om Nelly op Instagram te volgen, maar nu kleeft er – letterlijk – nog een extra voordeeltje aan. Wanneer je voor 3 oktober een bestelling plaatst via Nelly, dan ontvang je – naast een ongetwijfeld te gekke partyoutfit – ook een #Nellyholic-sticker. Hoe je daarmee vervolgens kans maakt op honderd of zelfs duizend Euro shopgeld, dat lees je hier.

Lees ook