1. Home
  2. Inspiratie
  3. Sneakers onder een jurkje: de perfecte combinatie voor een comfortabele en stijlvolle look

Sneakers onder een jurkje: de perfecte combinatie voor een comfortabele en stijlvolle look

Door Ilse.bloemendal - Maandag 20 Februari 2023 | 09:21

Sneakers zijn al lang niet meer alleen voor sportieve activiteiten. Ze zijn de laatste jaren steeds meer in de mode gekomen en worden nu zelfs gedragen onder jurkjes. Het dragen van sneakers onder een jurkje is niet alleen comfortabel, maar het kan ook een stijlvolle en trendy look creëren. In deze blog bespreken we verschillende manieren om sneakers te combineren met verschillende soorten jurkjes en laten we zien hoe je een leuke en moderne outfit kunt samenstellen met deze perfecte combinatie! 

Wie mooi wil zijn, hoeft absoluut niet meer pijn te lijden. Jay!

Jurkjes met sneakers combineren doe je zo

Er zijn verschillende soorten jurkjes die goed te combineren zijn met sneakers. Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe je sneakers kunt combineren met verschillende soorten jurken:

1. Casual zomerjurk: Combineer een casual zomerjurk in een effen kleur met witte sneakers en een denim jasje voor een relaxte en trendy look. Accessoires zoals een crossbody tas en een zonnebril maken de outfit compleet. Wat dacht je van een wikkeljurk?

2. T-shirtjurk: Draag een T-shirtjurk met een print of een leuke tekst met zwarte sneakers voor een coole en comfortabele look. Voeg een leren jasje en een stijlvolle schoudertas toe voor een edgy uitstraling.

3. Midi-jurk: Combineer een midi-jurk met kleurrijke sneakers voor een speelse en levendige outfit. Accessoires zoals een strohoed en een crossbody tas maken de look compleet.

4. Sweaterjurk: Draag een sweaterjurk voor een sportieve look met witte sneakers en een spijkerjack voor een casual, maar toch stijlvolle outfit. Voeg een rugzak en enkele sieraden toe om de look af te maken.

5. Maxi-jurk: Combineer een maxi-jurk met sneakers in een contrasterende kleur, zoals zwarte sneakers onder een witte maxi-jurk. Voeg een denim vest en een leuke crossbody tas toe voor een modieuze en comfortabele outfit.

Bij het kiezen van de sneakers is het belangrijk om te letten op de kleur en stijl die passen bij het jurkje. Kies bijvoorbeeld voor witte sneakers voor een frisse, zomerse look en zwarte of gekleurde sneakers voor een meer gedurfde uitstraling.

Lees ook