1. Home
  2. Inspiratie
  3. Paasvoordeel: tot 20% korting bij de Bijenkorf!

Paasvoordeel: tot 20% korting bij de Bijenkorf!

Door Hiran Tawfik - Woensdag 28 Maart 2018 | 10:00

Psst, heb jij het al gehoord? HET IS PAASVOORDEEL BIJ DE BIJENKORF! Yes, je leest het goed. Tot en met maandag 2 april shop je met kortingen tot 20% korting op duizenden topmerken.  Je weet wat dit betekent, toch? Korting op hartstikke veel jurkjes! Je moet er wel vroeg bij zijn, want zo’n geweldige deal laat natuurlijk niemand liggen.

 

de bijenkorf

OUR FAVES: IT’S ALL IN THE DETAILS

De Bijenkorf haar missie luidt als volgt: Het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis waar iedereen bijzonder is. Geen wonder dat ze zoveel leuke jurkjes te bieden hebben! We weten dat Palace blue, oftewel een tikkeltje donkerder dan baby blauw, één van de trendkleuren van dit jaar zal zijn. Het is daarom geen verassing dat wij zo dol zijn op deze prachtige blauwe jurk die we hieronder geselecteerd hebben.

Wij houden van opvallende details, deze voegen net dat beetje extra toe aan een jurk. Stippen, strepen, kant, een rimpel effect of een bloemen print. We love it! Ga voor een jurk met kleine details zoals een strikje rondom je taille, om je outfit interessant te houden en je hele look af te maken. Kies een A-lijn jurk, om meer van je girly side te showen. Ontzettend leuk om ‘m te combineren met een paar witte gympen en een kleine crossbody tas. And last but not least! Zoals je waarschijnlijk al weet is een little black dress onmisbaar in jouw kledingkast, daarom kan dit zwarte jurkje zeker niet ontbreken in ons lijstje! Wat is jouw favoriet?

Benieuwd naar de rest van de items die je kunt shoppen met fijne kortingen tijdens de Paasvoordeel dagen? Check snel het hele aanbod van de Bijenkorf en bestel jouw favorieten! Ready, set, go!

Lees ook