1. Home
  2. Inspiratie
  3. Carnaval: vind hier jouw feest outfit!

Carnaval: vind hier jouw feest outfit!

Door Ana Banjanin - Vrijdag 05 Januari 2018 | 09:30

Nog even geduld en dan is het weer zo ver. Het jaarlijks terugkerende driedaagse feest, waar veel party animals ontzettend naar uitkijken: carnaval. Feesten, gezelligheid, maar bovenal: ontzettend veel te gekke, opvallende en uitbundige outfits. In februari gaat het dak er in grote delen van Nederland weer compleet vanaf en wij kunnen ons goed voorstellen dat jij wel wat inspiratie kunt opdoen, voor een te gekke nieuwe outfit.

 

Jaar in, jaar uit, ben jij druk bezig met het bedenken van gloednieuwe outfits voor dit feestje in het zuiden van het land. Je bent al maanden van te voren aan het bedenken voor welk thema je gaat én het uitzoeken van jouw look. Past dit jaar een jurk binnen jouw idee of weet je misschien nog helemaal niet wat je aan gaat trekken? Dan kun je vast wel een steuntje in de rug gebruiken, want we geven toe: het vinden van jouw carnavals outfit kan ook gewoon knap lastig zijn! Dus waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Met één druk op de knop kies jij je ideale jurkje en rock jij het carnaval dit jaar, als nooit tevoren.

DIT ZIJN DE JURKJES VOOR JE CARNAVAL LOOK ✩

Dus dit jaar wil jij een carnaval om nooit meer te vergeten? Super, want dan ben je hier aan het juiste adres! En wat heb je daarvoor nodig? Juist! De meest opvallende, uitbundige en excentrieke jurken. We got you. Afhankelijk van jouw stijl en voorkeur, kun jij hier een flinke dosis carnaval inspo opdoen en natuurlijk ook meteen shoppen, direct vanaf je beeldscherm. Ideaal toch? Om je alvast in the mood te krijgen vind je hier wat ideeën, zodat je super makkelijk een keuze kunt maken en je écht de mist niet kunt ingaan met deze jurkjes!

1. WAAN JE IN OOSTENRIJK

Klinkt de term ‘dirndl jurkjes’ jou niet bekend in de oren? Geen paniek! Dirndl jurkjes zijn namelijk Tiroler jurkjes, die jouw taille wat insnoeren en jou een wat vollere boezem geven. Ideaal om eens een gokje te wagen dit jaar, en jezelf helemaal te wanen in de Oostenrijkse sfeer!

 

 

2. ROCK ‘N ROLLEN MET JE RETRO LOOK

Misschien is dat Oostenrijkse stijltje toch niet helemaal jouw smaak. Geen probleem! We hebben de perfecte oplossing, namelijk de retro jurk! Dit ideale carnaval kostuum kun je op verschillende manier stylen. Ga bijvoorbeeld als rockabilly met een super vrouwelijke pencil dress (inclusief retro print) en waan je weer even in de jaren ’50. Of tover jezelf om tot sailor chick met een jurk in marine-look. Fan van de film Grease? Dan is een zwierende jurk met bijbehorende petticoat jouw way to go voor de ultieme Sandy look-a-like! Go back in time, en rock een te gekke retro outfit dit jaar!

 

3. CRUELLA DE VIL-ISH

Is dit nog steeds niet helemaal jouw stijl? Ben jij op zoek naar gekker, uitbundiger en opvallender? Hold on, dan hebben wij misschien wel hét kostuum voor jou! Wie kent haar niet: Cruella de Vil, de slechterik uit de Disney film 101 Dalmatiërs. En waar is Cruella de Vil gek op? You guessed it! Bont. En heel veel bont. De typische printjes en kleuren van deze slechterik? Zwart/wit met bont natuurlijk en alles van dierenprint. Combineer jouw fake fur of animal print jurkje met een zwart/witte coupe, rode lippen en uitbundige sieraden! Cruella de Vil all over!

 

 

Lees ook