1. Home
  2. Inspiratie
  3. Say Yes To The Dress komt naar Nederland!

Say Yes To The Dress komt naar Nederland!

Door Britte Kramer - Donderdag 11 Augustus 2016 | 17:33

Het populaire TLC-programma Say Yes To The Dress komt naar Nederland, inclusief presentator Randy Fenoli en team. Aanstaande bruiden uit Nederland en België kunnen zich aanmelden om samen met Randy, voor het oog van miljoenen kijkers, dé jurk te vinden die een dikke vette ‘YES!’ verdient. 

Say Yes To The Dress Benelux wordt opgenomen bij bruidsmodezaak Koonings in het Brabantse Deurne. En dat betekent ook dat eigenaresse Ramona Poels de eer krijgt om Randy te assisteren. Wij zijn benieuwd of we net zulke hysterische taferelen te zien krijgen als bij de Amerikaanse versie, of dat wij Hollanders en Vlamingen daar toch wat te nuchter voor zijn. Als we het aanmeldformulier bekijken zien we vragen als ‘wat is de meest emotionele gebeurtenis in je leven tot nu geweest?’, dus we verwachten dat het met het natte-ogengehalte sowieso wel goedkomt.

Wil je je opgeven voor het programma, en denk je dat je genoeg in je mars hebt om al die andere aanstaande bruidjes te verslaan in de aanmeldronde? Dan is dit aanmeldformulier all yours. Heel veel succes, en hopelijk zien we je binnenkort op tv ‘yes’ zeggen tegen je absolute droom’dress’. En anders: niet getreurd, dan hebben wij ook heel wat moois op onze trouwjurkafdeling!

Lees ook