1. Home
  2. Inspiratie
  3. Satijnen jurken: in de zomer kun je niet zonder

Satijnen jurken: in de zomer kun je niet zonder

Door Dionne - Dinsdag 21 Mei 2019 | 13:30

Nu we een paar zonnestraaltjes hebben gepakt, kunnen we niet meer de zonder. Het wordt daarom hoog tijd om onze garderobe te vullen met zomerse kleding. En als je aan zomerse kleding denkt, dan denk je aan jurkjes. Wat hebben al een paar mode trends besproken, maar het houdt maar niet op. Vandaag geven we beurt aan: de satijnen jurken. 

In iedere kledingkast horen een aantal basics, maar daarnaast heb je ook unieke items nodig. Daar is een satijnen jurk er één van, want deze lange glanzende jurk is een tijdloze keeper. Wedden dat ‘ie over twintig jaar ook nog van pas komt? Een tijdloze investering en je kunt ze op  talloze manieren combineren. Zowel een mini jurk als een lange satijnen jurk.

Hoogstwaarschijnlijk heb je al een aantal satijnen jurken zien schitteren op een aantal Instagram feeds. Dat de trend hotter dan hotter is moge duidelijk zijn. Wij zijn inmiddels helemaal verkocht en don’t worry: het jurkje is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: van slip dress tot maxi en t-shirt model. Op welke ben jij dit seizoen verliefd geworden?

We zeiden het al, maar je kunt deze topper op verschillende manieren combineren. Met mooie open sandalen, laarsjes of stoere dad sneakers. Door deze eindeloze combineer opties is de jurk geschikt voor naar werk, maar ook tijdens een avondje uit.

satijnen jurken

  1. De satijnen maxi jurk: zie jij jezelf al paraderen over die prachtige Italiaanse boulevard? Je steelt de show, we promiss! 

2. Korte satijnen jurk: de korte satijnen jurk is fijn als het hoogzomer is. Heerlijk luchtig en staat nog altijd super chique.

Ben je benieuwd naar de andere modetrends? Lees dan Voorjaarsjurken 2019: la la la we love deze lente jurkjes!

Lees ook