1. Home
  2. Inspiratie
  3. s.Oliver zomercollectie: Safari meets festival

s.Oliver zomercollectie: Safari meets festival

Door Michelle Laros - Woensdag 28 Mei 2014 | 10:00

Waar denk jij aan bij warme zomers en festivals? Juist ja, vakantie en de nieuwste s.Oliver zomercollectie! En dit keer gaan we op safari tijdens ons vakantie festival tripje. Pak je verrekijker maar vast want s.Oliver komt met de spiksplinternieuwe safari meets festival collectie.

Bij s.Oliver vind je kwaliteitskleding voor iedere leeftijd en stijl en dat zie je nu ook weer terug in de nieuwe collectie van s.Oliver Women en QS Female, en daar kunnen we alleen maar blij van worden.

De juni collectie van QS Female staat in het teken van de ‘Modern Festival Look’. Safari meets Coachella met afgeknipte shorts, maxi jurken, sleeveless denim jackets en een oversized parka gecombineerd met basic tops. Het thema van de juni collectie van s.Oliver Woman is ‘Walk on the wild side’ en heeft als primaire kleuren Atlantic Bleu, hot pink en zwart-wit, altijd gecombineerd met fel gekleurde lippen. We love it!

Bekijk hieronder de lookbooks van beide collecties. Het geeft ons in ieder geval een enorme inspiratieboost voor de aankomende festivals. En als je dan toch even bezig bent. Kijk gerust even voor leuke jurkjes van s.Oliver. Zij hebben namelijk een super brede jurkencollectie.

QS Female – collectie
qs-female1 qs-female2 qs-female3 qs-female4 qs-female5 qs-female6

s.Oliver Woman – collectie 
soliver-woman1 soliver-woman2 soliver-woman3 soliver-woman4 soliver-woman5

Lees ook