1. Home
  2. Inspiratie
  3. Rihanna for River Island #2

Rihanna for River Island #2

Door Elise Takkenberg - Maandag 13 Mei 2013 | 16:37

Rihanna for River Island collectie | Jurkjes.nl

Op 6 maart berichtte wij al in dit artikel dat de eerste kledinglijn van Rihanna was gelanceerd: Rihanna for River Island. De London Fashion Week was voor de zangeres het startpunt voor een carrière als ontwerper.

Het Britse kledingmerk River Island heeft Rihanna opnieuw een collectie laten ontwerpen. Rihanna maakte het nieuws zelf op haar Instagram bekend.

Rihanna lijkt steeds meer te willen betekenen in beauty- en fashionland. Afgelopen 3 mei lanceerde ze haar eerste lipstick in samenwerking met het bekende make-up merk MAC. De Mac RiRi Woo was binnen no time uitverkocht en een tweede lading wordt in juni verkocht.

De collectie

De tweede collectie is, naar haar eigen zeggen, opnieuw een weerspiegeling van haar eigen stijl: “Ik ben egoïstisch geweest en heb enkel items ontworpen die ik zelf zou dragen. Hopelijk hebben mijn vrienden en de klanten van River Island dezelfde smaak”. Ze heeft de collectie, net als de eerste in februari, ontworpen met haar designerpartner Adam Selman.

De tweede Rihanna for River Island collectie ligt vanaf 25 mei in de winkels. In onderstaande video zie je een sneak preview en vertelt Rihanna over haar favoriete items.

We zijn fan! Wat is jouw favoriete item?

Lees ook