1. Home
  2. Inspiratie
  3. Report: modesites lanceren ‘Love to Have’ modeaccessoire

Report: modesites lanceren ‘Love to Have’ modeaccessoire

Door Marise Doeve - Vrijdag 23 November 2012 | 11:03

Afgelopen woensdag was de lancering van dé nieuwste multifunctionele modeaccessoire; de ‘LOVE TO HAVE’ van ILoveFashionNews.com en Fashionchick.nl. Jurkjes.nl was erbij en doet verslag.

Door weer en wind kwamen de fashionista’s uit heel Nederland opdraven naar de nieuwste hotspot van Amsterdam, &samhoud places, voor de geheimzinnige lancering. Gelukkig werden we gelijk warm verwelkomd met een lekkere cocktail van Cointreau en de lekkere plaatjes van DJ Alamaison.

Cointreau cocktails & DJ Alamaison bij Love to Have lancering

Ellen Snijder, oprichtster van de #1 online winkelstraat en Annic van Wonderen, founder van de #1 fashion news site van Nederland kennen elkaar al langer en besloten hun krachten te bundelen om samen een uniek en bovenal bruikbaar fashion item te ontwerpen.

Om wat voor fashion item het ging bleef tot op het laatste moment geheim, wel was al bekend dat hij in vier kleuren kwam. De succesvolle onderneemsters namen samen het podium om modelievend Nederland uit hun leiden te verlossen. De nieuwste ‘LOVE TO HAVE’ is een… multifunctionele clutch!

Fabienne de Vries en Kim Veenstra met de Love to Have notebook clutch

Overdag doet de clutch dienst als een stijlvolle laptophoes en ’s avonds tover je hem om tot een fabulous oversized clutch. De tas van imitatiesuède is uitgevoerd in Enter Yellow, CTRL Coral, Shift Sand en Backspace Black, toepasselijke namen voor deze online modemeiden.

Helemaal overtuigd dat jij zo’n clutch wilt hebben maar weet je niet welke kleur? Ellen en Annic vertellen je graag welke kleur zij het mooist vinden en waarom. Ellen geeft de voorkeur aan CTRL Coral: “Koraal is een van mijn favoriete kleuren. Het is een stijlvolle kleur die je makkelijk kunt combineren met jeans en beige tinten die ik ook beide veel draag.”

De favoriete kleur van Annic is Enter Yellow: “Omdat we in de winter vaak veel zwart dragen vind ik dat je accessoires er wel uit mogen springen. Ik vind het leuk om een statement te maken met accessoires en daar is de Enter Yellow clutch perfect voor. Maar zwart is natuurlijk ook altijd goed!”.

Na de gezellige borrel en lancering gingen we allemaal naar huis met een goedgevulde goodiebag en natuurlijk een eigen Notebook clutch. Ik heb gekozen voor Enter Yellow, welke kleur vind jij het mooist?

Notebook clutch van Ilovefashionnews.com & Fashionchick.nl

De ‘LOVE TO HAVE’ Notebook Clutch is verkrijgbaar in de webshop van I Love Fashion News voor € 39,95 en op Fashionchick.nl vind je de overige verkooppunten.

 

Lees ook