1. Home
  2. Inspiratie
  3. Relaxte jurkjes : de fijnste jurken voor thuiswerkdagen

Relaxte jurkjes : de fijnste jurken voor thuiswerkdagen

Door Merel Duit - Zaterdag 11 April 2020 | 13:31

Nu we allemaal massaal thuis aan het werk zijn, is het verleidelijk om in een relaxt huispak of pyjama te werken. Niet doen! Je werkt een stuk productiever als je iets leuks aantrekt voor je thuiswerkdag. Wat dacht je van fijne relaxte tuniekjurkjes om te dragen tijdens werkdagen thuis?

Relaxte jurkjes

Relaxte jurkjes om thuis in te werken

Een jurk aantrekken om thuis in te werken? Yes girl! Kijk, een huispak is natuurlijk heerlijk om te dragen, maar als je toch een beetje goed voor de dag wil komen, biedt een relaxt jurkje een uitkomst! En het is ook nog eens super makkelijk, want met een jurk heb je gelijk een hele outfit bij elkaar. Winning! Bijkomend voordeel is ook dat je er representatief uit ziet voor een Skype meeting met je collega’s. Wij tippen je drie relaxte jurkstijlen die ideaal zijn voor thuiswerkdagen!

Lekker luchtige tunieken

Tuniekjes zijn perfect om er gekleed uit te zien, maar ook comfortabel om te dragen. Een tuniek heeft vaak een wat wijder model, dus je kunt er lekker vrij in bewegen en je hoeft je buik niet in te houden. Ideaal toch! Draag de tuniek met een riempje als je wat meer taille wilt creëren en maak de outfit af met een paar toffe sieraden. Combineer de tuniek eventueel met een lang dun vest of skinny broek als het wat minder warm is in huis.

Stijlvolle blousejurkjes

Met een blousejurkje kom je altijd stijlvol voor de dag! En als je voor de juiste materialen kiest, is het ook nog eens heel fijn om te dragen tijdens een werkdag. Kies natuurlijke materialen, zoals viscose, katoen of linnen en vermijd polyester. Ga voor een kek printje als je een effen jurk wat saai vindt. Nu het steeds lekkerder weer wordt buiten kun je je blousejurk gewoon aantrekken zonder panty of maillot!

Simpele t-shirt jurkjes

Misschien wel de meest relaxte jurk om te dragen; de t-shirt jurk. Geen gedoe met knoopjes, riempjes of kraagjes, do we need to say more? En vanwege de elastische stof zitten deze jurkjes lekker los en niet te strak. Ga je voor een sportief jurkje of kies je een met opvallende print? Mocht je toch iets netter gekleed willen gaan voor een videomeeting, dan kun je er altijd een blazer of een katoenen vest overheen dragen.

Andere jurkjes die ook lekker zijn voor thuis zijn wikkeljurken en sweaterjurken! Met deze tips kun jij volle bak aan de slag met je werk vanuit huis. Tijd om de perfecte relaxte jurkjes in huis te halen zodat je fijn kan thuiswerken!

Shop je relaxte jurkje hier

Lees ook