1. Home
  2. Inspiratie
  3. Gerucht: Primark in Amsterdam

Gerucht: Primark in Amsterdam

Door Elise Takkenberg - Woensdag 08 Mei 2013 | 12:25

Primark | Jurkjes.nl

Geruchten waar wij blij van worden: een Primark in Amsterdam! Na Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en Almere is onze hoofdstad aan de beurt. Een prima zet, de stad is immers een populaire stad om te winkelen.

De Ierse winkelketen is wereldwijd ontzettend populair. Naast een dames- en herenafdeling kent Primark ook een uitgebreide kindercollectie. De homeafdeling beschikt over alles voor in huis: van douchematjes tot kledinghangers. Alles wat je nodig hebt in één winkel én budgetproof. Ideaal, toch?

Locatie

Er zijn geruchten dat de winkel zich zal vestigen op het Damrak. Het pand zal dan gedeeld worden met de modeketen C&A. De gebouwen gaan de komende drie jaar in renovatie maar daarna zal er 25.000 vierkante meter winkelgebied beschikbaar zijn.

Het Damrak ligt op loopafstand van het station Amsterdam Centraal en is dus optimaal bereikbaar. Het Damrak loopt parallel met de Nieuwendijk, die weer overloopt in de Kalverstraat.

Op de website van Primark geven zij aan dat de eerstvolgende future store in Zoetermeer komt te liggen. Deze winkel staat gepland voor herfst/winter 2013 en zou dus eerder klaar zijn dan het filiaal in Amsterdam. Even afwachten dus, maar hoe dan ook, een nieuw filiaal is altijd meer dan welkom!

Ben jij fan van Primark?

Primark lookbook 2013 | Jurkjes.nl

Lees ook