1. Home
  2. Inspiratie
  3. Prijzencircus bij V&D

Prijzencircus bij V&D

Door Britte Kramer - Donderdag 03 Oktober 2013 | 09:10

Zij kregen het al voor elkaar voordat andere retailers de samenwerking met grote ontwerpers aangingen: hordes enthousiaste shoppers die de winkel bestormen. En na al die jaren flikt V&D dit kunstje nog met evenveel gemak. Waar we het over hebben? Natuurlijk: het V&D Prijzencircus!

V&D Prijzencircus

Het is weer zover; de gekte is losgebarsten. En dit circus zonder spectaculaire acts, maar mét des te meer spectaculaire acties, duurt maar liefst tot 13 oktober. Meer dan duizend artikelen zijn tijdens deze periode vlijmscherp geprijsd: elektronische apparatuur, servies, koffers, pannen, dvd’s, boeken, beddengoed en… kleding.

Dat wordt dus weer jongleren met de overvloed aan koopjes in je armen, vuurspuwen als iemand net dat laatste rokje in jouw maat voor je neus weggrist en verdwijntrucs bij thuiskomst – ‘nee schat, ik heb echt maar twee items gekocht…’

In de reclamefolder tref je onder meer de nieuwste winterjassen van Mexx, Benetton, s.Oliver en Tom Tailor. Maar ook de najaarscollecties van Mango, New Look, Esprit, Desigual en Mart Visser hebben tijdelijk een extra prettig prijskaartje.

Meer dan duizend actieartikelen langsgaan, daar mag je best even wat tijd voor uittrekken. Daarom zijn de V&D-warenhuizen tijdens het prijzencircus extra lang open. Geen zin in regen en rijen? Gelukkig zijn alle aanbiedingen ook verkrijgbaar via www.vd.nl. Dus: luie stoel, kop thee in de hand, computer aan en jezelf uitleven maar!

Voor welke manier van shoppen je ook kiest, dompel je nu alvast onder in voorpret en stel je boodschappenlijst samen met behulp van deze dikke, digitale reclamefolder.

Lees ook