1. Home
  2. Inspiratie
  3. Het is weer Prijzencircus bij V&D!

Het is weer Prijzencircus bij V&D!

Door Admin - Dinsdag 25 September 2012 | 11:49

Het is weer feest bij V&D! De kortingen vliegen ons om de oren, want het Prijzencircus is begonnen. Van zaterdag 22 september tot en met zondag 14 oktober krijg je flinke korting op allerlei producten, van elektronica tot schoenen. Het Prijzencircus is online al van start gegaan en vanaf aanstaande donderdag is het ook feest in de winkels van V&D.

Elke dag staan er weer de beste aanbiedingen klaar en met diverse kortingscodes, kan de korting nog hoger oplopen. Dus of je nou die ene leuke laarsjes wilt of een mooie nieuwe jas, bij V&D ben je voordelig uit de komende weken. Met de kortingscode ”jurkjesnl’’ wordt je bestelling, met uitzondering van fietsen en meubels, gratis thuis bezorgd. De kortingscode is exclusief voor Jurkjes.nl en geldt van 26 september tot en met 14 oktober 2012.

Op woensdag 26 september is de voorverkoopavond in de winkels van V&D. Bovendien zijn de warenhuizen tijdens het Prijzencircus langer geopend om jou nog beter van dienst te zijn! Geen zin in de drukte in de winkels? Bestel snel en gemakkelijk online.

Wij hebben alvast een paar leuke jurkjes uit het Prijzencircus voor jullie op een rijtje gezet. Veel shopplezier!

 

Prijzencircus V&D jurkjes

Lees ook