1. Home
  2. Inspiratie
  3. Waarom je jurkjes in moet slaan tijdens Black Friday

Waarom je jurkjes in moet slaan tijdens Black Friday

Door Ilse.bloemendal - Maandag 16 Oktober 2023 | 13:34

Het is bijna zover, de tijd waar shopaholics naar uitkijken en waar koopjesjagers zich op voorbereiden: Black Friday. Als je een modeliefhebber bent, dan is dit het moment waarop je kunt profiteren van geweldige aanbiedingen en de nieuwste stijlen kunt bemachtigen zonder je budget te overschrijden. Dit jaar is Black Friday op 24 november, en het is de perfecte gelegenheid om je garderobe aan te vullen met prachtige jurkjes. Verwacht aanzienlijke kortingen op een uitgebreide selectie van meer dan 1000 favoriete jurken.  Waarom zou je juist op Black Friday jurkjes kopen en welke soorten jurkjes zijn de must-haves voor dit seizoen? Lees verder om erachter te komen!

Schrijf het in je agenda of laat Alexa het op je kalender zetten – want de langverwachte shopping extravaganza Black Friday 2023 is weer in aantocht! 

Waarom Black Friday het slimme tijdstip is om jurkjes te kopen

  1. Geweldige kortingen
    Het spreekt voor zich dat Black Friday synoniem staat voor indrukwekkende kortingen. Winkels stunten met prijzen en bieden enorme kortingen aan op een verscheidenheid aan producten, waaronder jurkjes. Of je nu op zoek bent naar een casual jurkje voor dagelijks gebruik of een elegante avondjurk, de kans is groot dat je op Black Friday een deal kunt vinden die je niet kunt weerstaan.
  2. Ruime keuze
    Black Friday is de dag waarop retailers hun voorraden met zorg hebben aangevuld om aan de vraag te voldoen. Dit betekent dat je een overvloed aan keuzes hebt als het gaat om jurkjes. Van zomerjurkjes tot winterjurken, je zult ongetwijfeld een breed scala aan stijlen, kleuren en maten vinden om uit te kiezen.
  3. Vroege kerstinkopen
    Black Friday valt vaak vlak voor de feestdagen, en dit maakt het de perfecte gelegenheid om cadeaus voor jezelf of voor anderen te kopen. Een stijlvol jurkje kan een geweldig cadeau zijn voor vrienden, familieleden of zelfs voor jezelf om tijdens de feestdagen te dragen.
  4. Online gemak
    Als je liever niet in de drukte van de winkels wilt duiken, bieden veel online retailers ook indrukwekkende Black Friday-deals. Dit betekent dat je vanuit het comfort van je eigen huis kunt winkelen en kunt profiteren van dezelfde geweldige kortingen.
  5. Seizoenswisseling
    Black Friday valt midden in de overgang tussen seizoenen, wat betekent dat je zowel zomerjurkjes als warme winterjurken kunt vinden. Het is het perfecte moment om je garderobe voor te bereiden op de komende maanden.

 

5 soorten jurkjes die je tijdens Black Friday niet mag missen

1. Little Black Dress (LBD)

De klassieke LBD is een must-have in elke garderobe. Tijdloos en veelzijdig, dit jurkje is geschikt voor bijna elke gelegenheid.

2. Maxi jurk

Voor een vleugje elegantie en comfort is een maxi-jurk een uitstekende keuze. Kies er een met een leuk patroon of in een enkele kleur om je persoonlijke stijl te weerspiegelen. Op zoek naar een winkel met de meeste keus? Neem dan eens een kijkje op de Bijenkorf Black Friday deals.

3. A-lijn jurk

A-lijn jurkjes zijn ideaal voor een flatterende pasvorm. Ze benadrukken je taille en vallen soepel over je heupen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende lichaamstypes.

4. Wrap jurk

Een wikkeljurk flatteert de meeste lichaamsvormen en biedt de flexibiliteit om de pasvorm aan te passen. Kies er een met een opvallend patroon voor een speelse uitstraling.

5. Zomerjurk

Of je nu van plan bent om op vakantie te gaan of gewoon wilt genieten van de zon, een lichte en luchtige zomerjurk is een essentieel item voor je zomergarderobe.

 

Heb je moeite om je enthousiasme te bedwingen? Aarzel dan niet langer en duik in onze sale, waar je de gelegenheid hebt om met aanzienlijke kortingen te shoppen bij toonaangevende merken. Tot wel 70% korting!

Lees ook