1. Home
  2. Inspiratie
  3. Koninklijke outfits samenstellen met Zalando

Koninklijke outfits samenstellen met Zalando

Door Michelle Laros - Maandag 07 April 2014 | 14:47

De allereerste Koningsdag staat voor de deur! Op 26 april zal de oranjekoorts opborrelen en toveren we met zijn allen onze origineelste oranje outfits van de bovenste plank. Hoe koninklijker hoe beter, dat is wat Zalando graag wil zien. Zij hebben een wedstrijd bedacht waarbij € 250 shoptegoed te winnen valt (wow!).

Ben jij dé Queen van vorstelijke outfits samenstellen? Dan kun je dit nu delen met Zalando. Ga naar de shop en kies drie Koninklijke items uit die jouw outfit compleet maken. De meest mooie Koninklijke outfit wordt beloond met een vorstelijke prijs, een cadeaubon t.w.v. € 250. Die wil je toch niet laten liggen?!

Ga jij voor de hoofdprijs, denk dan na over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Denk eens terug aan onze koningin, wat draagt zij op de ‘oranje dagen’? Hoedjes, jurken, rokken, bloesjes, tassen, denk niet te oppervlakkig maar ga eens lekker all out. Helaas de hoofdprijs niet te pakken? Geef dan niet te snel op; er zijn nog drie winnaars met een prinselijke tweede prijs die een cadeaubon t.w.v. € 100 kunnen winnen!

Met een beetje hulp van Zalando maak je binnen no time een knallende (orange) juicy outfit. Zij hebben speciaal voor ons, om het zoeken makkelijker te maken, een oranje kortingspagina gemaakt. Zo kun je jouw Koninklijke outfit zelf shoppen met 10% korting! Natuurlijk hoeft niet alles oranje te zijn maar houd in je achterhoofd dat dit wel de basis is van een Koningsdag.

Misschien kun je jouw inspiratie verbreden door eens te kijken naar onderstaande afbeeldingen. Nu je genoeg informatie en inspiratie hebt, kun je hier jouw drie leukste items uit de Zalando collectie uploaden. Dus… aan de slag!

oranje-hoeden oranje-sunglasses

Bron voor beeld: Pinterest

Lees ook