1. Home
  2. Inspiratie
  3. Ring the alarm! Onze favoriete sale jurken

Ring the alarm! Onze favoriete sale jurken

Door Dionne - Woensdag 19 December 2018 | 11:41

Shoppen met korting willen we allemaal wel. En gelukkig maakt de Bijenkorf dat mogelijk, want je ontvangt nu tot 30% korting op duizenden artikelen van topmerken. Pak je toch nog even mooi mee voordat je salaris binnen is! Ben je nog op zoek naar een leuke jurk van de allerleukste merken zoals Scotch & Soda, Selected Femme, Maje en Sandro? Zoek niet verder. Want je shopt ze nu voor een prikkie. Yes, you are a lucky girl!

Sale jurken shoppen  

Je zag de mail misschien al in je postvak in verschijnen: de sale is bij de meeste winkels begonnen. Wij zijn gek op shoppen met korting! Dat betekent namelijk topmerken shoppen voor minder. Het is ook een goed excuus om je winkelmandje ongegeneerd vol te gooien met items die je al maandenlang op het oog hebt. Wie naarstig op zoek is naar een jurk om de koude, saaie wintermaanden mee op te leuken hoeft niet verder te zoeken. Over welke shop kunnen we het anders hebben dan de Bijenkorfright? De fall/winter sale raden wij namelijk ten zeerste aan! Tijdens de sale scoor je de mooiste jurken van een heleboel topmerken met fikse kortingen tot wel 30%. Gewoon vanaf de bank, met je laptop op schoot. Mocht je dus al wekenlang de site aan het refreshen te zijn, omdat je bang bent dat je droomjurk is uitverkocht: dit is hét moment. Om straks in je mooiste outfit rond te paraderen, hebben wij de beste Bijenkorf-sale items op een rij gezet. Sommige noemen het zwak, andere slim… Shop ze! ♡

jurken shoppen

Our favourites

Na de feestdagen hebben we het wel weer even gehad met de winter. Maandenlang kijk je uit naar de gezellige feestdagen en dan zijn ze plots voorbij. Toch kun je na de feestdagen nog heel vrolijk en chic door het leven en waar kun je dan je outfit beter shoppen dan bij de Bijenkorf? Juist nergens. Fashion kan wonderen doen voor je humeur. Zeg maar ‘dag’ tegen die mood swings!

Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op de website van de Bijenkorf.

Lees ook