1. Home
  2. Inspiratie
  3. Off-shoulder jurken zijn perfect voor in de zomer!

Off-shoulder jurken zijn perfect voor in de zomer!

Door Ilse Bloemendal - Vrijdag 08 Juli 2022 | 10:54

HOT HOT HOT! De off shoulder jurk is heter dan heet. Heb jij er al één in je kast hangen? Dit perfecte zomerse item is on trend, maar ook nog eens sexy (jup, blote schouders), praktisch en comfortabel. Is dat even mooi meegenomen! Lees hier waarom een off-shoulder jurk dit jaar niet in jouw kast kan ontbreken.

Geschikt voor elke gelegenheid 

Hoe fijn dat dit leuke zomerjurkje ook perfect past in het boho stijltje, combineer ‘m met een flappy hoed, retro zonnebril, fringe bag en sandaaltjes. Good to go, toch?! Ook leuk om aan te trekken naar een bruiloft, naar je favo strandtent, bbq-feestje of… wanneer dan maar ook.

Ze komen elk jaar terug

Je ziet ze elk jaar weer terugkomen in de winkels. Dat verbaast ons ook niets: ze zijn fantastisch en onmisbaar in elke garderobe. Beter laat dan nooit, zeggen ze altijd maar. Shop snel jouw favoriet en loop erbij volgens de laatste trends.

Net dat extra effect 

De off shoulder dress geeft net dat extra effect heeft door de blote schouders. Combineer ze met een stoer paar hakken of sneakers voor een casual look. Je hebt ze ook in verschillende modellen en prints. Ga jij voor een stijlvolle maxi-dress of een sexy bodycon variant?

 

Lees ook