1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuws
  4. Inspiratie: jurk voor bruiloft in de herfst

Inspiratie: jurk voor bruiloft in de herfst

Door Zofia Janssen - maandag 22 oktober 2018 | 13:30

Een bruiloft is een feestelijke gelegenheid en je wilt natuurlijk goed en feestelijk voor de dag komen. Maar wat is een gepaste outfit om te dragen naar een herfstbruiloft? Eigenlijk is de herfst een veel makkelijker seizoen om als gast een bruiloft bij te wonen dan een zomerbruiloft. Je hoeft je niet druk te maken over of de jurk te koud of juist te warm is. Zelfs een slip dress is mogelijk met een mooi jasje eroverheen. Van herfstbloemen tot aan longsleeve jurken: de keuze is reuze. Jurk voor bruiloft in de herfst nodig? Jurkjes.nl heeft het leukste aanbod voor jou uitgezocht. Welke jurk is jouw favoriet? 

Sommige mensen willen hun bruiloft vieren in warm weer, maar anderen worden veel gelukkiger van de herfst. Een herfstbriesje, prachtige bladeren die van de boom vallen en warme kleuren: romantischer kan niet.  Dit seizoen is een prachtig decor om te trouwen. Toch komt er altijd een lichte paniek bij gasten naar boven: “wat moet ik aan?” Ben jij uitgenodigd voor een bruiloft in de herfst, maar heb je geen idee wat je moet dragen? No panic!

Jurk voor bruiloft in de herfst

Beeld cc: Laugh of Artist

Jurk voor bruiloft in de herfst

Gaat één van je beste vriendinnen trouwen of een familielid? Dan ben je vaak de hele dag op de grote dag aanwezig. Mannen hebben het makkelijk, want een pak is altijd goed. Op een zomer- én herfstbruiloft. Toch kun je als vrouw in de herfst heel veel kanten op, meer dan in de zomer. Natuurlijk is het in de herfst iets frisser, maar je weet van te voren welke temperatuur je kunt verwachten. Een jurk met lange mouwen is altijd goed. Neem voor de zekerheid een jasje mee voor het geval de bruiloft (deels) buiten is. Kleed je vooral naar het seizoen, want het koud hebben op een bruiloft is écht niet leuk.

Shop de leukste herfstbruiloft jurkjes

Tuniekjurk van suèdine met strikceintuur

Benetton

Moon kokerjurk met ruitdessin

MANGO

Midi-jurk in zijdeblend met bloemendessin en inzet van kant

Sandro

A-lijn jurk van kant en detail van fluweel

Sandro

Espiga A-lijn jurk met strikkraag

MANGO

Gebloemde Fluwelen Feestjurk Dames Blauw

Y.A.S

Metallic Glitter Jurk Dames Rood

Y.A.S

Rosi maxi blousejurk met grafisch dessin

MANGO

Blousejurk met strepen olijfgroen (dames)

Mango

Blousejurk met all over print roze

Mango

Dames Blousejurk, groen

Y.A.S

Is dit totaal niet wat je zocht? Hier heb je nog meer keuze tussen verschillende jurkjes voor een bruiloft!

Lees ook

Jurkjes.nl maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.