1. Home
  2. Inspiratie
  3. Neutral fashion: beige jurken waar wij verliefd op zijn!

Neutral fashion: beige jurken waar wij verliefd op zijn!

Door Dionne - Dinsdag 08 Januari 2019 | 09:45

Dat natuurlijke materialen en tinten al een tijdje het modelandschap overheersen, is geen geheim meer. Met natuurlijke tinten zoals ecru, beige, bruin en camel hangt onze kast mee vol. We houden ervan om deze tinten te combineren met mooie materialen zoals leer, silk en linnen. Als we dus fashion designers moeten geloven, dan blijft deze trend nog wel even hangen. Zo ook volgend lente/zomer seizoen en we don’t mind. Beige jurken zijn dé trend volgend seizoen en wie weet voor altijd. 

Beige boring? Helemaal niet! Dat we een beetje klaar zijn met deze donkere dagen, mag duidelijk zijn. Eerder schreven we namelijk al over de mode trends voor aankomend seizoen. Heerlijk om weer licht aan het einde van de tunnel te zien. Dit keer de neutral fashion trend. Dat beige niet altijd de beste reputatie heeft gehad, blijkt uit de afgelopen decennia. Het had namelijk een beetje een stoffig imago. Je droeg neutrale tinten eigenlijk alleen naar kantoor. Vandaar dat we deze tinten pas sinds 2017 weer op in de winkels zien hangen, omdat Franse meisjes deze trend omarmen. Instagram staat er vol mee! Neutrale tinten met gouden accessoires en klassieke schoentjes met een heerlijke 50’s vibe. We herkennen de beelden wel en stiekem zijn we net zo verliefd. Een all white outfit, beige suit dress en een mix van neutrale tinten in een check print: beige werkt met alles. Een midi jurk krijgt door deze trend een chique uitstraling en beige sportkleding oogt fris.

beige jurken

Beeld cc: Vienna Wedekind

How to wear: Beige jurken

Dankzij catwalk- en blogger beelden weten we precies hoe we deze trend het beste kunnen rocken. Monochroom en zo klassiek mogelijk is hoe we de look het beste kunnen omschrijven. Met af en toe een pop kleur. Van top tot teen outfits in ivoorachtige kleuren, tot beige jurken die je het beste met witte sneakers kunt dragen. Toch nog steeds niet overtuigd? Na het zien van deze beelden wel, want dit is hoe modemeisjes deze trend komend seizoen dragen.

Voeg beige toe aan je garderobe

Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dat het volledige aanbod beige jurken.

Lees ook