1. Home
  2. Inspiratie
  3. Najaarscollectie C&A: Comfortabel & Aantrekkelijk

Najaarscollectie C&A: Comfortabel & Aantrekkelijk

Door Britte Kramer - Vrijdag 27 September 2013 | 12:39

C&A NajaarscollectieBij C&A is de kleding even leuk als de prijs die je ervoor betaalt. De ontwerpers zitten bovenop de trends, en weten die seizoen na seizoen te vertalen naar praktische en betaalbare kleding voor jong en oud. Ook dit najaar verrast C&A weer met kleding in allerlei stijlen.

Wat vooral opvalt is de hoeveelheid zakelijke jurkjes die we zien. Mooie, stevige stoffen, niet al te bloot, kortom: enorm kantoor-proof. De meesten zijn door de lange mouwen tevens winter-proof, maar er zitten ook wat mouwloze exemplaren in de collectie, die alle ruimte bieden om te combineren met een mooi jasje of lekker vest. C&A weet duidelijk de brug te slaan tussen degelijk en charmant.

Maar er is meer…
Is dat zakelijke niet helemaal jouw ding? Vrees niet, er is nog veel meer! Zo zien we ook sexy getailleerde jurkjes met kant en heerlijke, comfortabele jurkjes voor knusse avonden op de bank, zoals sweaterdresses. Plus wat denim, vrolijke prints en felle kleurtjes hier en daar. Bovendien is er een complete collectie avondkleding waarin je gegarandeerd zult shinen tijdens de feestdagen. Letterlijk, want het is één groot feest van glitter, steentjes en glanzende stoffen.

Buitenpretjes
En dan hebben we het alleen nog maar over de jurkjes gehad. Buiten kun je er net zo prachtig bijlopen als binnen, want we zien heel veel jassen die we bijna niet meer uit zouden willen trekken: zacht, warm, donzig als een dekbed, maar tegelijkertijd o zo stijlvol. Zo heeft de Frans Molenaar-collectie er eentje met een enorme, nepbonten kraag, en een model met grafische vlakverdeling in zwart-wit – dé kleurcombinatie van dit seizoen!

C(omfortabel) & A(antrekkelijk)
Als je het ons vraagt staat C&A dit najaar dus voor ‘Comfortabel & Aantrekkelijk’ en er zit echt naar ieders smaak iets bij. Benieuwd wat dat voor jou is? Hier vind je de jurkjes, en hier vind je de rest van de collectie.

Lees ook