1. Home
  2. Inspiratie
  3. Feestdagen musthave: Pailletten jurken! 

Feestdagen musthave: Pailletten jurken! 

Door Ilse Bloemendal - Donderdag 20 Oktober 2022 | 09:59

Als er één trend voor de feestdagen opvalt zijn het wel pailletten. Deze glanzende applicaties zijn populairder dan ooit. Dit was zeer duidelijk te zien op de runway bij Burberry, Paco Rabanne en Louis Vuitton. Van een lange maxijurkjes vol rode pailletten tot een little black dress met zwarte glitters, we love it! 

Pailletten geven je outfit een feestelijke touch

Deze feestdagen kan een jurkje met pailletten absoluut niet ontbreken. Ga jij voor een glimmende variant in zilver of zwart of maak je liever een opvallendere indruk met een groen exemplaar – helemaal volgens de laatste trends? Waar je ook voor kiest, een paillettenjurk geeft je gegarandeerd een feestelijk gevoel. Laten we van elke dag een feestje maken! Want ja, pailletten zijn ook leuk om te dragen buiten de feestdagen om. Lees: een gegrond argument om een wat duurder exemplaar aan te schaffen.

Waarom je een paillettenjurk moet dragen tijdens de feestdagen

Een paillettenjurk is een echte eyecatcher. Met zo’n jurk steel je gegarandeerd de show. Het geeft verder je zelfvertrouwen een boost, waardoor je er zelfverzekerd bijloopt. Je hebt paillettenjurken in allerlei soorten en maten, waardoor er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is.

Pailletten: modetrend 2022

Jurkjes met pailletten spelen perfect in op een andere modetrend van dit jaar. In 2022 is het eigenlijk tijd om onze oude kloffie om te ruilen tot glamoureuze kleding. Het leven is een feestje – en wat willen we dit jaar maar al te graag laten zien. Van het dragen tot een pailletten jurk naar je werk tot het dragen van een rode bodycon jurk tijdens een dagje winkelen: het kan in 2022 allemaal. Aangezien de winkels er nu vol mee hangen, is dit HET moment om jouw exemplaar aan te schaffen.

Laat je inspireren door deze prachtige jurkjes met pailletten

Lees ook