1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: chique winterjurken

Musthaves: chique winterjurken

Door Ilse Bloemendal - Woensdag 02 November 2022 | 09:29

Chique winterjurken zijn niet meer weg te denken voor komend seizoen. Jurkjes.nl heeft een uitgebreid assortiment aan stijlvolle winter jurkjes zodat jij je stijlvol en helemaal volgens de laatste trends kunt kleden tijdens de wintermaanden. Met een chique winter jurkje kun je iedere stijl creëren die jij maar wilt. Of je nou een avondje gaat stappen, indruk wilt maken op je collega’s of op zoek bent naar een jurkje tijdens de feestdagen – een chique winterjurk kan niet in je kast ontbreken. 

Keep on reading, want wij hebben de leukste jurkjes (met styling tips!) op een rijtje gezet!

Satijnen winter jurkjes

Een satijnen jurkje doet het goed dit seizoen. Satijnen jurkjes zijn met wat leuke kettinkjes en armbandjes én een smokey eye make-up look, perfect om te dragen als feestjurk. Leuk voor tijdens de feestdagen. Geschikt voor een diner tijdens de kerstdagen, maar ook voor een feestje met Oud & Nieuw. Satijnen jurkjes kunnen ook wat meer casual gedragen worden met een blazer of vest als je een belangrijke (werk)afspraak hebt.

Glitter winter jurkjes

Glitterjurken zijn de allerbeste optie als je eens écht wilt uitpakken met een feestelijke gelegenheid, en als je er geen problemen meer hebt dat alle ogen op jou gericht zijn. Leuk om een glitter jurkje te dragen naar een chique diner of feest. Feestelijk, chique én sprankelend. Bij zo’n glitterjurk kan een subtiele schoudertas niet ontbreken. 

Pailletten winter jurkjes

Je moet dit jaar een item met pailletten in je kast hebben hangen. Ga voor een lange maxi dress voor tijdens de feestdagen of ga voor een kort little black dress variant. Draag hier een blazer eroverheen en maak het af met een paar lange leren (cowboy) laarzen. Oh la la!

Lees ook