1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthave: zakelijke zomerjurk

Musthave: zakelijke zomerjurk

Door Elise Takkenberg - Maandag 22 Juli 2013 | 10:26

Musthave: Zakelijke zomerjurk

We kunnen het eindelijk vol overtuiging zeggen: het is zomer! Alhoewel de voorspellingen in Nederland altijd onzeker blijven hebben we ontzettend veel geluk gehad met het weer de afgelopen week. Veel mensen hebben vakantie, maar helaas zijn er ook altijd mensen aan het werk. Een musthave om koel de dag door te komen: de zakelijke zomerjurk!

Een zakelijke zomerjurk is een zomerjurkje met iets meer klasse en stijl; je kunt immers niet in een minuscuul jurkje op je werk verschijnen. Een goede oplossing is de maxi jurk, maar niet iedereen zit te wachten op een jurk tot op de grond. Gelukkig zijn er ook veel zomerjurken die iets langer zijn, vaak tot net boven de knie. Zo verschijn je degelijk noch in luchtige kleding op je werk.

Zakelijke zomerjurk online

Merken die veel zakelijke zomerjurken verkopen zijn o.a. Marks & Spencer, Anna Field en Mango. De jurken zijn zakelijk, maar allesbehalve saai of eentonig. De jurken verschijnen in printjes, vrolijke kleuren en excentrieke ontwerpen. Het is immers zomer dus daar gaan we ons ook naar gedragen!

Denk je dat je nog wat hulp kunt gebruiken wat betreft kleding op het werk in de zomer? Neem dan een kijkje op deze pagina voor 5 handige tips.

Om jou een handje te helpen hebben wij onze favoriete zakelijke zomerjurken voor je geselecteerd. Zit jouw favoriet er niet tussen? Neem dan een kijkje in het overzicht zomerjurkjes of zakelijke jurkjes. Veel plezier met shoppen!

Welke vind jij het mooiste?

Zakelijke jurkjes | Jurkjes.nl

V.l.n.r: Kling € 44,00, Storm & Marie € 31,45, J. Lindeberg € 250,00, Marks & Spencer € 30,00, Marks & Spencer € 159,95, Kaviar Gauche € 39,95

Lees ook