1. Home
  2. Inspiratie
  3. 5x modetrends voor najaar 2018

5x modetrends voor najaar 2018

Door Dionne - Donderdag 13 September 2018 | 14:25

We moeten er nu echt aan geloven.. Herfst is coming! En dat betekent dat het tijd wordt om de nieuwste najaar modetrends voor komend seizoen even op een rij te zetten. Wie is er nu niet benieuwd wat modeland voor ons in petto heeft? En wat zien wij een aantal mooie dingen voorbijkomen op de catwalk in Parijs, New York, Milaan en Londen! Van jurken met schoudervulling tot futuristische metallics en grote heren blazers, dit zijn de trends die je even in de gaten moet houden. 

1. Dierenprints Modetrends najaar

 

Beeld cc: Stellawantstodie

Wij schreven er op Jurkjes.nl al eerder over, dus veel hoeven we er niet meer over te zeggen. Animal print all over! Van python, zebra, tijger en panter: Tom Ford bewijst dat je al deze printjes ook met elkaar mag combineren. Durf jij prints on prints te dragen?

2. Neon kleuren

Herfstmode 2018
Prada brengt neon kleuren terug, maar niet op de manier die jij gewend bent. De collectie doet ons denken aan fruit, want de ontwerper heeft zijn inspiratie gehaald uit zijn favoriete snack. Denk aan watermeloen, limoen en citroen gedragen gecombineerd met herfstkleuren. We like!

3. Bruin is het nieuwe zwart

Van tan tot chocoladebruin. Op de catwalk zagen we heel veel outfits van top to toe in bruin. Vooral Chloe heeft ons laten zien hoe het moet. Mix bijvoorbeeld een leren jas in chocoladebruin met een zandkleurige jurk en mooie bruine laarsjes voor een ton-sur-ton effect.Modetrends najaar 2018

Beeld cc: NYC Bambi

4. Herfstmode geïnspireerd door de 80’s

Ja! Jasjes met oversized schouders en ruffles mogen weer! Het verschil zit ‘m in de materialen. Zo zagen we veel lurex, folie en glitter bodycon jurkjes op de catwalk bij Balmain. Weet jij niet wat je zaterdagavond aan moet trekken? Gelukkig zijn wij er om je overdosis inspiratie te geven.

Najaarsmode 2018

Beeld cc: The Dashing Rider

5. Corduroy 

Hoewel we vorig jaar de collecties al gesierd werden met veel verschillende corduroy items, mag deze trend ook zeker niet herfst 2018 in je kast ontbreken. Het warme materiaal geeft je outfit een stoere look zonder dat het oubollig wordt. Heb jij al een corduroy jurkje in je kast hangen?

Modetrends najaar 2018

Beeld cc: Lisa Place

Zit jouw favoriete herfst jurk hier niet tussen? Gelukkig kun je hier nog genoeg andere jurken voor de herfst vinden.

Lees ook