1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Mint&Berry jurkjes

Merk in de spotlight: Mint&Berry jurkjes

Door Michelle Laros - Donderdag 13 Februari 2014 | 16:39

Mint&Berry jurkjes

Fris en jong. Dat straalt het hippe Duitse kledingmerk uit dat speciaal voor de zelfbewust jonge vrouw is ontworpen. We hebben het hier natuurlijk over Mint&Berry. Het merk is geïnspireerd door Scandinavisch design en Berlijnse vintage die ervoor zorgen dat de mode altijd vernieuwend en verrassend blijft. Tijd om dit merk eens lekker te verheerlijken, dit is merk in de spotlight: Mint&Berry.

Het designerteam zit gevestigd in de Duitse stad Berlijn. Zij zijn altijd opzoek naar nieuwe inspiratie en nieuwe ideeën om telkens weer met het Scandinavische design een oogverblindend resultaat neer te zetten.

Mint&Berry combineert vrouwelijk en meisjesachtig waardoor het merk altijd met hun oog voor detail, iets typisch vrouwelijks in hun kleding hebben zitten. Jurken die zij in hun collectie hebben zijn casual, modern, trendy, vrouwelijk en stijlvol.

Over de verkoopprijs gesproken; de jurken van Mint&Berry zijn lekker betaalbaar waarbij de kwaliteit niet onderdoet. De jurkjes zijn gemaakt van de mooiste materialen, waarmee de kwaliteit meteen zichtbaar is.

Als je nu denkt: “dit smaakt naar meer?” Neem dan snel een kijkje op de pagina met Mint&Berry jurken. Veel plezier met het vinden van jouw perfecte outfit!

Lees ook