1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Desigual

Merk in de spotlight: Desigual

Door Shelley Beekman - Donderdag 10 Oktober 2013 | 16:15

merk in de spotlight: Desigual

Dit Zwitserse merk is in 1984 opgericht door Thomas Meyer, voor hem was het als een droom die uitkwam. We hebben waarschijnlijk allemaal wel van het merk gehoord met zijn vrolijke kleuren en drukke prints. Desigual heeft een duidelijke statement gemaakt. Een merk voor alle leeftijden onder het mom van “wij kleden mensen, geen lichamen”. Hoog tijd om dit merk in de spotlight te zetten!

Het bedrijf vindt het belangrijk om te luisteren naar hun klanten, ze respecteren verschillen en willen dat mensen zich goed voelen in wat ze dragen. Klinkt allemaal als een perfecte combinatie, toch? Het is daarom ook niet zo vreemd dat Desigual al in meer dan 72 landen zijn deuren heeft geopend en de teller loopt nog.

Desigual probeert niet alleen de kleding te verkopen, maar ook een beleving. Daarom zijn hun winkels ook op een speciale manier ingericht. Met veel licht, vriendelijk personeel en in sommige winkels zelfs een restaurant (!) willen ze de klanten het gevoel geven dat ze bijzonder zijn en niet een van velen. Jammer genoeg merk je daar niet veel van als je online aan het shoppen bent.

Waar we wel veel van mee krijgen tijdens het online shoppen zijn de felle kleuren en de hysterische prints van de jurken die Desigual verkoopt. Wij houden van dit merk omdat het uniek is, als je een rij met jurkjes ziet kun je die van Desigual er zo uit halen en dat is precies wat elk merk probeert te bereiken! Een eigen stijl en een eigen gevoel.

Lees ook