1. Home
  2. Inspiratie
  3. Shop de hoogste kortingen met de Maffe Marathon

Shop de hoogste kortingen met de Maffe Marathon

Door Michelle Laros - Woensdag 02 April 2014 | 13:58

Trek snel je beste hardloophakken aan (fashion first!) want vanochtend klonk alweer het startschot voor de Maffe Marathon van de Bijenkorf. Dat betekent vijf dagen lang shoppen met de meest leuke kortingen. Want zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet een mooie Karen Millen jurk of Michael Kors horloge voor een spectaculaire prijs shoppen?!

Ready, steady, go!
Bijenkorf is de Queen B van de kortingsdagen. Net als de Drie Dwazen Dagen staat De Maffe Marathon al dagen vetgedrukt in onze agenda. Zeker weten, zo erg heb je jezelf nog nooit verheugd op een Marathon. Zet je schrap voor de 100 meter sprint voor merken als SuperTrash, G-Star, Maison Scotch en LaDress. Je shopt de meest luxe merken voor weinig en daar bovenop geeft De Bijenkorf ook 20% korting op merken als Reiss, Ted Baker en Whistles, ons geluk kan niet op!

Even voor je oriëntatie om je parcours door de winkel een stuk sneller te laten verlopen zodat je overal op tijd aankomt; Kleding? First floor. Tassen? Basement. Schoenen? Second floor. En vergeet ook niet alvast de boekjes door te bladeren zodat je helemaal op de hoogte bent van de hoogste kortingen op de leukste merken.

Heb je er een hekel aan om jezelf door een zee van koopjesjagers te wringen, of kun je toevallig niet langskomen in een van de filialen, no worries! Sluit even geduldig aan in de online wachtrij om daar je slag te slaan. Klik om direct naar de webshop van De Bijenkorf te gaan.

Lees ook