1. Home
  2. Inspiratie
  3. Leren jurken moeten deze herfst/winter in je garderobe hangen

Leren jurken moeten deze herfst/winter in je garderobe hangen

Door Dionne - Vrijdag 19 Oktober 2018 | 13:19

Nou ja, je moet niks natuurlijk. Maar dat leren jurken deze herfst/winter een ding zijn is zeker. Voor alle vegans: het hoeft natuurlijk geen echt leren jurk te zijn, want je hebt ook hele goede knock offs. We kunnen wel zeggen dat leer ondertussen een belangrijke rol speelt in de modewereld. Er zwieren een hoop leren jurkjes en jassen voorbij op de catwalk van Balenciaga, Victoria Beckham en Dior. Hebben we je overtuigd of niet?

Leren jurken saai? Nooit

Leren jurkjes never go out of fashion. Waarschijnlijk heb jij al heel wat leren (of faux!) items in je kast hangen. Jurken, laarzen, tassen en nog veel meer. Zie je wel dat leer tijdloos is en eigenlijk nooit mag weggooien? Wat wel opvallend is dit seizoen is de lange leren jas gedragen als jurk. Het leren jasje is één van de meest populaire kledingstukken en staat heel stijlvol. Een lange leren jas met daaronder een mooie coltrui is de way to go look deze herfst/winter. Draag de leren jurk zoals we ‘m kennen gewoon zo of wanneer mouwloos met ja wel, de blazer! Warm, elegant en chique.

leren jurken

Kies ook voor een leuk kleurtje!

Je hoeft natuurlijk niet helemaal in het zwart te gaan. Bruin is natuurlijk dé kleur aankomend seizoen. We zagen daarom ook veel cognac leren jurken en jassen. Ook rood en donkergroen zijn de kleuren waar je dit seizoen blij van wordt. Warme herfsttinten maken de look wat vrouwelijker en sophisticated. De jurkjes hebben ook vaak een ceintuur waar je extra veel taille door krijgt! We willen alles in het leer. Oh enne, voor wie denkt dat leer oncomfortabel zit heeft het mis. Veel items zijn gemaakt van zacht leer en daar lieve mensen, kun je heel lekker in bewegen. Bekijk onderstaande inspiratiebeelden voor deze look. Voeg jij een leren jurkje aan je garderobe toe aankomend seizoen?

Shop hier jouw leuke (faux) leren jurkjes

Lees ook