1. Home
  2. Inspiratie
  3. Lachen geblazen: de meest foute kerstoutfits

Lachen geblazen: de meest foute kerstoutfits

Door Sanne Van Der Ploeg - Dinsdag 29 November 2016 | 17:57

Sinterklaas is nog niet naar huis, we know, maar wij gaan echt stuk om sommige van deze megafoute kerstoutfits. Het duurt nog even voordat het kerst is, maar dit móet je alvast zien! Gegarandeerd lachen, gieren, brullen.

de meest foutste kerstoutfitsJij doet met kerst waarschijnlijk ook meer je best voor je looks dan anders. Lekker uren tutten voor de spiegel, ein-de-lijk die fabulous kerstjurk aan en natuurlijk je mooiste paar schoenen. Misschien ben je zelfs een beetje bang dat het allemaal over the top is? Ha, wacht maar tot je de kerstvibes van deze mensen ziet!

Fout

Sommige kerstliefhebbers geven hun outfit een échte touch of Christmas. Denk: kerstbal-oorbellen, glitterhaarbanden of de beruchte kerstmutsen. Superleuk en sfeervol, maar het is stiekem toch echt wel een beetje fout.

Voor alle singles in ons midden: de hele kerst een persoonlijke mistletoe – ‘zoen me!’

De kerstmutsen, die nóóit matchen met je jurk – ‘ho, ho, ho!’

Fouter

Dan de échte kerstfanaten, zij pakken helemaal uit met kerstmis (en dan hebben we het niet alleen over de cadeaus). Deze outfits zijn één en al kerst. Voor een themafeestje misschien tof, maar het blijft alsnog goed fout.

Haar geluk kan niet op, eindelijk zijn de feestdagen aangebroken – ‘waar is m’n feestjurk?’

Het is dat hij een knappe kop heeft…

Kerstboom of rendier? Waarom kiezen, het is kerst!

Foutst

En net als je dacht dat het niet fouter kon… Deze outfits zijn écht heel fout; zó fout dat ze hi-la-risch zijn! Deze creatieve grapjurken hebben onze dag gemaakt. Vooral de kerstboom en het cadeautje vinden wij een geweldig duo, super droog en om te gieren.

‘Wij wensen jullie een zalig kerstfeest! Groetjes, ome Jan en tante Lies’

Heel fout, maar als je dit bedenkt ben je geniaal!

‘Geen mooie boom gevonden dit jaar… Ik ga er zelf wel staan!’

Wil je er zelf mooi uitzien i.p.v. fout? Shop dan hier de mooiste kerstjurkjes >>

Lees ook