1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: kerstjurkjes

Trend report: kerstjurkjes

Door Marise Doeve - Vrijdag 07 December 2012 | 09:37

In december belanden we van het ene feestje in het andere. Van de pepernoten en surprises gaan we door naar de kerstkransjes en het optuigen van de kerstboom. Naast alle gezelligheid zijn de feestdagen ook altijd weer een goed excuus om flink uit te pakken met onze outfits! 

Glitter en glamour
Het wordt een kerst vol glitter en glamour. De kerstballen in de kerstboom zijn er niks bij. Nee, dit jaar schitter jij in jouw jurkje vol pailletten of studs! Het kan niet opvallend genoeg. Goud in combinatie met grote glimmers en strikken. Zie jij jezelf niet aan het kerstdiner verschijnen in zo’n uitbundig jurkje? No worries, er zijn genoeg andere prachtige jurkjes. De zoektocht naar dat ene perfecte kerstjurkje is dit jaar ook nog eens makkelijker dan ooit! Op Jurkjes.nl vind je nu namelijk een speciale pagina vol met de mooiste kerstjurkjes. Van strapless tot one-shoulder en van een peplum detail tot een A-lijn model. Op deze pagina vind je alle jurkjes waarmee jij stijlvol de feestdagen doorkomt.

Brrrrr
Nee, met de kerst is het niet bepaald warm en zonnig. Zorg daarom dat jij jouw party dress combineert met een warmer kledingstuk. Bijvoorbeeld een chic colbertje, glitter vestje of fake-fur jasje. Zo zit je er overdag fabulous en tegelijkertijd comfortabel bij. En ’s avonds? Dan gaat dat jasje of vestje natuurlijk uit, zodat jij op de dansvloer kunt schitteren in jouw perfecte kerstjurkje! Ook lekker warm en nog eens extra flatterend voor elk figuur: onderjurkjes! Deze onderjurkjes hebben een corrigerend effect en doordat ze dicht op je huid zitten geven ze extra comfort.

Klik hier om naar de kerstjurkjes pagina te gaan!

Ps. Waarschijnlijk is jouw banksaldo iets minder blij met de decembermaand (lees: veel cadeaus, lekkere etentjes en mooie outfits). No worries. Bij Jurkjes.nl maak je nu kans op 100 euro shop tegoed bij Vimodos! Ga snel naar ‘Doejemee.nl‘ en wie weet shop jij jouw feest outfit wel helemaal gratis!

Lees ook