1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kerst shoppen: de leukste kerstcadeaus

Kerst shoppen: de leukste kerstcadeaus

Door Shelley Beekman - Woensdag 11 December 2013 | 09:30

Het kan soms best lastig zijn om een origineel en mooi cadeau te bedenken voor iemand. Gelukkig zijn wij dames best makkelijk als het op cadeautjes aankomt, een mooi lingerie setje, een leuke armband of een mooie lippenstift en dan zijn we al snel tevreden. Om je alvast op weg te helpen voor het ultieme kerstcadeau voor je moeder of je vriendin hebben we deze gift-guide gemaakt. Kies je favoriete kerstkleur en shoppen maar!

Behalve een cadeautje voor een dierbare uitzoeken kan je natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf winkelen. En omdat we elk jaar weer een aantal vaste kleuren terug zien, hebben wij er voor gekozen om de leukste items in deze kerstkleuren voor je op een rijtje te zetten. Houd je meer van rood? of ga je voor veilig zwart? Of gooi je het over een heel andere boeg en vind je wit meer bij je passen? Het kan allemaal!

 

Rood

Rood is sexy, sensueel en .. Kerst! De rode kerstmutsen, kerstballen en rode wangen van de kou, we love it. Wil je dus echt in kerstsfeer blijven, dan zijn deze inspirerende kerstcadeaus misschien wel precies waar jij naar op zoek bent.

rode lingerie cadeau idee    rode lippenstift cadeau idee    rode haarband cadeau idee    parfum van katy perry

 

Zwart

Tijdens de donkere winterdagen is zwart een goede oplossing. Behalve grauw en donker is zwart natuurlijk ook onwijs chique en classy. Met deze mooie zwarte kerstcadeaus maak jij dus zeker wel iemand gelukkig deze feestdagen.

nikon camera cadeau idee    zwart jurkje van zalando    zwarte nagellak     zwarte sjaal

 

Goud

Glitters en goudtinten horen ook absoluut bij de feestdagen. Goud is de kleur van rijkdom en klasse, en rond kerst geldt: hoe meer glimmertjes hoe beter. Dus shine bright like a diamond met een van deze prachtige cadeau-ideeën.

gouden clutch    gouden horloge     gouden ogenschaduw   Dior parfum

 

Wit

Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt, maar wit kan ook heel mooi zijn met kerst. Denk maar aan een engel, die heeft wit aan en als we nog sneeuw krijgen deze winter dan zal die ongetwijfeld ook wit zijn! Dus waarom niet? Laat je inspireren door deze witte kerstcadeaus.

notitieboekje    attitude shirt    witte lingerie    witte sjaal

 

Lees ook