1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kate Middleton doet ‘t (ook): 2x dezelfde jurk

Kate Middleton doet ‘t (ook): 2x dezelfde jurk

Door Sanne Van Der Ploeg - Donderdag 01 December 2016 | 17:17

Elke vrouw heeft zo haar favorieten, zelfs de hertogin van Cambrigde: Kate Middleton. Wij waren al een groot fan van haar (stijl), maar na haar actie van laatst nog meer. Ze deed iets, waar jij je waarschijnlijk ook wel eens schuldig aan hebt gemaakt: twee dezelfde jurken kopen.

Twee keer dezelfde jurk

Tijdens haar bezoek aan Canada verscheen Kate in een prachtige rode jurk van Preen. Afgewerkt met rode pumps zag ze er weer eens schitterend uit. Twee maanden later, op de Place2Be Awards in het Londense Mansion House, droeg ze exact dezelfde jurk, maar dan in het zwart. En alweer: wat was ze mooi!

Kate is duidelijk een groot fan van het ontwerp van Preen, want niet voor niks gaf ze er zo’n 1100 euro per stuk (!) aan uit. Duur, maar smaak heeft ze zeker: het ontwerp is prachtig. Wij vinden het tof dat Kate lekker draagt wat ze mooi vindt, ook al is het dezelfde jurk in een andere kleur.

Als Kate Middleton het doet, mogen wij het ook

Je hebt het zelf vast ook wel een keer gedaan: twee dezelfde jurken kopen, omdat kiezen tussen de twee kleuren mission impossible leek. Wanneer je dan thuis komt met een lege portemonnee en een schuldgevoel van hier tot Tokyo, vraag je jezelf nog even af: kan dit eigenlijk wel door de beugel? Het voelde altijd als een taboe, maar als zelfs een adellijk rolmodel het doet, dan moet het wel acceptabel zijn. Volgende keer gewoon weer lekker doen dus!

 

Lees ook