1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes worden vaker online geshopt dan ooit

Jurkjes worden vaker online geshopt dan ooit

Door Josha - Dinsdag 20 April 2021 | 15:12

online shoppen

Het aantal internetbestellingen stijgt ieder jaar opnieuw, maar mede door de coronacrisis werd er in 2020 een nog grotere toename gemeten dan verwacht. Kleding wordt het vaakst besteld uit de luie stoel. Volgens CBS-statistieken bestelde ongeveer de helft van de Nederlanders het afgelopen jaar een jurkje, bijpassende schoenen of een ander kledingstuk.

Doordat iedereen tijdens de perioden van lockdown veel thuis bleef, steeg vooral de vraag naar comfortabele kleding sterk. Ook jurken in diverse soorten en maten behoorden tot de grootste stijgers van het afgelopen jaar. Handige online platformen zoals Jurkjes.nl speelden daarbij ongetwijfeld ook een grote rol. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat in 2021 het aantal online én offline verkochte jurkjes nog verder toe zal nemen, waarbij dit de belangrijkste trends zijn.

Supersimpel: online bestellen en betalen

Via Jurkjes.nl vind je eenvoudig dat ene jurkje dat echt bij je past. Online bestellen is simpel, want alle bij Jurkjes.nl aangesloten webshops bezorgen hun producten tot op jouw drempel. Ook betalen doe je in een paar klikken. Vrijwel alle webshops accepteren iDeal als betaalmethode, en anders kun je een creditcard gebruiken voor de online betaling.

Een creditcard heeft bovendien nog een ander voordeel, want in de meeste gevallen is een met een creditcard betaalde online bestelling automatisch verzekerd. Erg handig, zeker nu het aantal nepwebwinkel-meldingen explosief is gestegen. Indien je nog geen creditcard hebt, dan kun je die eenvoudig online aanvragen. Er bestaan diverse gratis (prepaid) creditcards, dus het is zelfs mogelijk zonder bijkomende kosten.

Lees ook