1. Home
  2. Inspiratie
  3. De leukste jurkjes in de trendkleuren van 2021

De leukste jurkjes in de trendkleuren van 2021

Door Josha - Dinsdag 09 Februari 2021 | 11:55

 

Trendkleuren in mode 2021

De trendkleuren van 2021 staan dit jaar helemaal in het teken van comfort. Grote modemerken spelen in op het thuiswerken met zachte stoffen, oversized modellen en zachte tinten. Kleurenorakel Pantone onthulde zo ook haar trendkleuren voor 2021, die ook helemaal in het teken van comfort staan. Zoek jij nog wat inspiratie voor nieuwe jurkjes? Met deze 2021 trendkleuren steel jij de show!

Cerulean en Green Ash

Cerulean en Green Ash roepen een gevoel van comfort en ontspanning op. Deze natuurlijke tinten zijn toegankelijk en heb je vast al in je kast hangen. Deze kleuren zijn dan ook passend voor 2021, maar ook zeker blijvertjes voor de komende jaren.

Raspberry Sorbet en Amethyst Orchid

Contrasterend op deze natuurlijke kleuren staan de kleurenstatements waaronder Raspberry Sorbet en Amethyst Orchid. Deze felle roze en paarse kleur staan voor de vindingrijkheid en originaliteit die wordt aangemoedigd na de lockdown.

 

Inkwell, Ultimate Grey en Buttercream

Maar ook toegankelijkere kleuren zoals Inkwell, Ultimate Grey en Buttercream staan hoog op het lijstje. Ben je opzoek naar een alledaags jurkje wat makkelijk te combineren is? Ga dan voor een van deze kleuren.

Lees ook