1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes voor een feestje? Hier vind je ze!

Jurkjes voor een feestje? Hier vind je ze!

Door Dionne - Maandag 18 Maart 2019 | 16:51

Ben je op zoek naar jurkjes voor een feestje? Dan lukt je zeker wel met ons overzicht van de leukste feestjurkjes! Of je nu gaat voor een cocktailjurkje, maxi jurk of een heuse galajurk: de show stelen doe je toch wel. Dus ben jij op zoek naar jurkjes voor een feestje? Dan is deze blog voor jou!

jurkjes voor een feestje

Jurkjes voor een feestje

Krijg jij een halve paniekaanval als je op zoek bent naar jurkjes voor een feestje? Een feestjurk shoppen is een lastige opgave voor veel vrouwen. Want: hoe koop je een feestjurkje waarbij je heel de avond kunt stralen? Een feestjurkje haal je niet iedere dag uit de kast en daarom wil je wel jouw droomjurk vinden. Je kunt een feestjurk nodig hebben voor een formele gelegenheid bijvoorbeeld een gala, maar ook voor je diploma-uitreiking of uitgaansavond.

Shine bright like a diamond

Veel jurkjes voor een feestje kun je ook na de feestelijke avond nog aan door een mooie blazertje of trui over de jurk te dragen. Natuurlijk ligt het er wel aan naar welk type jurk je op zoek bent. Mogen de benen gezien worden of is de dresscode een lange avondjurk? Gelukkig zijn er genoeg winkels en webshops waar je jurkjes voor een feestje kunt shoppen! Hieronder vind je de leukste webshops voor feestjurkjes.

Sissy-Boy

Dat het Nederlandse merk Sissy-Boy een heleboel mooie jurkjes voor een feestje in haar collectie heeft opgenomen is geen nieuws meer. Van glitterjurken tot een jurk met pailletten en sexy bodyconjurkjes. De jurkjes van Sissy-Boy zijn tijdloos en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Guess

De collectie feestjurken van Guess zijn fashionable en echte blikvangers. Shop velvet jurkjes, glitterjurken en sexy little black dresses met een opvallende twist! In een jurkje van Guess voel jij je van top tot teen super vrouwelijk.

Vero Moda

De feestjurkjes van Vero Moda zijn zeker het proberen waard! Je shopt in de collectie van Vero Moda mooie betaalbare cocktailjurkjes, lange avondjurken en leuke outfits voor tijdens het stappen!

Phase Eight

Bij het merk Phase Eight moet je zeker een kijkje nemen als je op zoek bent naar een feestjurk voor formelere evenementen. In deze collectie vind je elegante cocktailjurkjes en lange avondjurken voor bijvoorbeeld een gala of een andere evenement.

Maar ook:

About You, Y.A.S, Little Mistress, Whistles, Ba&sh, NA-KD, VILA, Gemma Ricceri, Selected Femme, Noisy May, ICHI, Morgan, Steps, Stella McCartney, Object, Mango, comma, Ana Alcazar.

Dit maakt het toch een stuk makkelijker om een jurkje voor een feest te shoppen! Dus wacht niet langer en shop vandaag nog een jurkje van één van deze merken!

Lees ook