1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn de leukste jurkjes tot 30 euro

Dit zijn de leukste jurkjes tot 30 euro

Door Quirine Brouwer - Dinsdag 16 Augustus 2022 | 10:54

jurkjes tot 30 euro

Je leuk kleden hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als de sale is begonnen en je de leukste outfits voor een prikkie kunt scoren. Jurkjes kunnen best duur zijn, dus als je budget niet zo groot is, kijk dan eens naar deze leuke jurkjes tot 30 euro.

Dat zijn nog eens leuke prijzen.

Voordelige jurkjes

Als je krap bij kas zit maar wel een nieuwe outfit nodig hebt, dan zit je met een jurkje goed. Ze zijn misschien iets prijziger dan het gemiddelde kledingstuk, maar met een jurkje is wel je hele outfit in één keer af. Je hoeft dus geen losse kledingstukken te kopen, waarmee je uiteindelijk toch duurder uit bent. Een jurkje is dan voordeliger, en al helemaal als je voor een exemplaar onder de 30 euro gaat! Wij hebben de leukste alvast voor je op een rij gezet.

Zomerjurkjes onder de 30 euro

Heb je nog een zonnige vakantie op de planning staan? Of wil je graag voor de nazomer nog wat nieuwe outfits inslaan? Dan kun je je slag slaan in de zomersale! Deze duurt vaak tot eind augustus of zelfs begin september, dus je kunt nog even genieten van lage prijzen. Al deze jurkjes zijn tussen de 10 en 30 euro:

Herfst- en winterjurkjes onder de 30 euro

Wil jij juist alvast je herfstgarderobe aanvullen? De nieuwe collectie voor het volgende seizoen kan best prijzig zijn. Toch hoeft het niet duur te zijn om jurkjes te kopen voor de herfst, kijk maar eens naar de exemplaren hieronder:

Wil je zelf zoeken tussen alle jurkjes met prijzen van 10, 20 en 30 euro? Dan kun je naar ‘alle jurkjes’ gaan en het filter in de linker menubalk op maximaal 30 euro zetten. Of ga direct naar deze link.

Lees ook