1. Home
  2. Inspiratie
  3. Betaalbare jurkjes: deze merken hebben jurkjes onder de 30 euro

Betaalbare jurkjes: deze merken hebben jurkjes onder de 30 euro

Door Quirine Brouwer - Donderdag 10 November 2022 | 10:49

betaalbare jurkjes

Het leven wordt steeds duurder en dat maakt het shoppen voor leuke kleding er niet makkelijker op. Voordelig is dan om voor een jurkje te gaan: dan ben je met één kledingstuk al klaar. Wij hebben de meest betaalbare merken voor jurkjes voor je op een rij gezet.

Want er stralend uit zien hoeft gelukkig niet veel te kosten.

Betaalbare jurkjes onder de 30 euro

Betaalbare jurkjes: hoe vind je die nu? Daar hebben we gelukkig een heel handige functie voor. Als je naar alle jurkjes gaat kun je links in het menu heel snel filteren op ‘designer’ en ‘goedkoop’. Kies je voor goedkoop, dan krijg je alleen jurkjes tot 50 euro te zien. Wil je nog minder besteden? Dan kun je links helemaal onder in het menu de maximale prijs aanpassen. Daarnaast is het ook aan te raden om naar onze sale categorie te gaan, voor de allerbeste aanbiedingen. Maar om het je makkelijk te maken, hebben we ook alvast wat merken op een rij gezet die vaak betaalbare jurkjes hebben.

HEMA

Ons favoriete Nederlandse warenhuis is altijd betaalbaar én stijlvol. HEMA heeft veel jurkjes die prachtige basics vormen in jouw garderobe, waardoor je steeds weer opnieuw kunt dragen. Daarmee bespaar je een heleboel geld!

Only

Only heeft de mooiste jurkjes voor de leukste prijzen, altijd volgens de laatste trends. Maar ook voor basics kun je heel goed bij Only terecht, zodat je eindeloos kunt combineren.

Pieces

Als je van vrouwelijke, moderne jurkjes houdt, dan is Pieces het merk voor jou. Mooie prints, vrolijke details en liefelijke kleuren vind je allemaal terug in de betaalbare collectie van dit merk.

Vila

Vila heeft zakelijke, stijlvolle en chique jurken voor een betaalbare prijs. Vooral dit seizoen kun je je hart ophalen bij dit merk, omdat ze veel winterse jurkjes hebben, zoals bijvoorbeeld gebreide jurkes.

Noisy May

De prijzen van Noisy May liggen gemiddeld iets hoger dan bij de merken hierboven, maar niet getreurd: Noisy May heeft namelijk vaak ontzettend leuke items in de sale waardoor je nooit te veel betaald! Bij dit merk vind je unieke items en kleed je je altijd volgens de laatste trends.

 

 

Lees ook