1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes.nl is vernieuwd!

Jurkjes.nl is vernieuwd!

Door Britte Kramer - Maandag 26 Mei 2014 | 10:21

Jurkjes.nl logo

Lieve jurkjesfans,

Dat was even wennen hè, toen je – speurend naar een luchtig zomerjurkje of een killer outfit voor die bruiloft binnenkort – weer op Jurkjes.nl belandde? Inderdaad, we hebben een metamorfose ondergaan! Want wie over mode schrijft, moet natuurlijk ook wel een beetje met de mode meegaan.

Mooier én makkelijker
Buiten dat we er, vinden we zelf, een stuk frisser uit zien nu, met die grotere plaatjes en strakkere vormgeving, zijn er nog wat andere dingen veranderd. Alles om de jurkjesjacht voor jou nóg makkelijker en leuker te maken! Een van die features is dat, wanneer je bovenin de menubalk op ‘jurkjes’ klikt, je meteen een visueel overzicht krijgt van alle verschillende categorieën en kleuren jurkjes in ons bestand. Maar… er is meer!

Zoeken op maat
Zo zul je misschien al gezien hebben dat je tegenwoordig ook op maat kunt zoeken. Die nachtmerrie van hét jurkje vinden, en er dan achter komen dat-ie in jouw maat is uitverkocht, behoort dus voorgoed tot het verleden.

Zoeken op webshop
Een andere nieuwe zoekfunctie is het ‘zoeken op webshop’. Ben je bijvoorbeeld een enorme ASOS-, De Bijenkorf- of Forever21-fan, klik dan bovenaan, in de menubalk op ‘webshops’ en klik op een van de logo’s. Dan hoef je niet eerst door het andere aanbod te scrollen, maar zie je alles van jouw favoriete winkel direct bij elkaar. Mét daarboven een stukje over de shop, zodat je precies weet waar je jurkje vandaan komt.

Aantal jurkjes per pagina
Vind je het fijn om na je zoekopdracht zoveel mogelijk jurkjes onder elkaar te zien en naar beneden te scrollen, of zie je er liever een paar, om snel naar de volgende pagina met jurkjes te gaan? Wij konden niet kiezen, dus mogen jullie dit vanaf nu zelf bepalen. Links boven het overzicht kun je vanaf nu kiezen of je 25, 50 of 100 jurkjes op een pagina wilt zien. Rechts boven de jurkjes klik je door naar de volgende pagina.
Jurkjes.nl screenshot
Shoppen vanaf je telefoon
Het kon al hoor, maar bij het ontwerp van de nieuwe layout hebben we ook extra rekening gehouden met smartphoneschermpjes. Een jurkje shoppen vanuit de trein of blogs lezen op het strand; het is nu nóg overzichtelijker en makkelijker. Oh how we love de techniek van tegenwoordig!

Feedback
Zoals dat gaat als je iets nieuws hebt: we staan te popelen om reacties. Neem lekker je tijd om het vernieuwde Jurkjes.nl te ontdekken, en laat ons hieronder vooral weten wat je van deze metamorfose vindt, en wat er volgens jou nog mist of beter kan; dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. (O enne, gewoon een complimentje geven mag natuurlijk ook!)

Welkom! We hopen dat je het nieuwe Jurkjes.nl je heel veel shopplezier en inspiratie gaat opleveren.

Cheers,

Team Jurkjes.nl

Lees ook