1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurken voor lange vrouwen? Dit zijn de tofste merken!

Jurken voor lange vrouwen? Dit zijn de tofste merken!

Door Merel Duit - Maandag 20 April 2020 | 13:22

Als lange vrouw is het niet altijd makkelijk om leuke jurken te vinden die goed passen. Voor de lange fashion lovers out there kan dat best wel een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er steeds meer kledingmerken die speciaal jurken voor voor lange vrouwen aanbieden. Wij tippen een paar topmerken!

Jurken voor lange vrouwen

Jurken voor lange vrouwen

De problemen waar je als lange vrouw tegenaan loopt als je kleding gaat shoppen zijn niet mis. Regelmatig zijn jurken veel te kort, waardoor je billen maar voor de helft bedekt zijn. En mooie jeans komen vaak maar halverwege je kuiten. Of blousen hebben mouwen die maar tot je elleboog komen. Om nog maar te zwijgen over al die jurken die gewoon veel te strak zitten. The struggle is real!

Speciale tall collecties

Onder ‘lang’ of ‘groot’ verstaan we eigenlijk alle vrouwen die 1,75 meter zijn of langer. Vaak hebben deze vrouwen langere armen en benen dan vrouwen met een ‘gemiddelde’ maat. Het shoppen van kleding kan daarom best lastig zijn. Gelukkig zijn er veel kledingmerken die een tall collectie hebben die speciaal gemaakt is met onder andere langere mouwen en pijpen. Als je als lange vrouw een mooie jurk zoekt, kun je bij diverse kledingmerken terecht voor deze tall collecties. Hieronder vind je een paar fijne merken!

Y.A.S.
Y.A.S Tall is een mooie en betaalbare collectie van het Scandinavische merk Y.A.S. Hier vind je mooie little black dresses, jurkjes met bloemenprint en kleurrijke casual jurkjes van fijne kwaliteit.

Missguided
De Missguided tall collectie is net als de gewone collectie van Missguided op-en-top vrouwelijk. Diep uitgesneden jurken, off-shoulder jurkjes en jurkjes met panterprint vormen het grootste deel van de collectie. Met jurken laat jij je vrouwelijke vormen goed naar voren komen!

TNFC
TFNC Tall is hét merk als je als lange vrouw op zoek bent naar jurkjes voor een speciale gelegenheid. De collectie bestaat voornamelijk uit korte feestjurkjes met glitter en lange jurken die perfect zijn bruiloften. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar, win-win!

ASOS
De webshop waar je gegarandeerd slaagt als je op zoek bent naar een leuk jurkje is ASOS. De ASOS Tall collectie heeft honderden jurkjes in diverse stijlen. Feestjurken, casual jurken, jurkjes voor een bruiloft, de keuze is reuze bij ASOS!

Maar ook:
Glamorous Tall, Vero Moda Tall, Little Mistress Tall, Brave Soul Tall, Chi Chi London Tall, Club I London Tall, Fashion Union Tall, John Zack Tall, Maya Tall, Paper Dolls Tall, Parisian Tall, Influence Tall, Outrageous Fortune Tall, Noisy May Tall, Flounce London Tall, Jarlo Tall en New Look Tall.

Zoals je ziet is er genoeg keuze voor lange vrouwen! Koop daarom nu je favoriete jurkjes uit de tall collecties voor de lente en zomer!

Lees ook