1. Home
  2. Inspiratie
  3. In Gala op de Miljonair Fair

In Gala op de Miljonair Fair

Door Admin - Donderdag 16 December 2010 | 11:16

Een uitnodiging voor de VIP night op de Miljonair Fair, het grootste glamour-event van het jaar. De dresscode was uiteraard in gala! Mannen in smoking; vrouwen in een mooie lange gala jurk of een nette cocktail dress. Ik had op de dag zelf nog heel snel een jurk kunnen vinden, om vervolgens heel hard in de regen naar huis te fietsen; waardoor mijn net bruin gesprayde gezicht weer wit werd gewassen. Enfin, gelukkig bestaat er bronzing powder om het geheel weer een kleurtje te geven.

Aangekomen op de Fair bleek dat veel vrouwen aandacht hadden besteed aan hun uiterlijk, het haar was heel hoog opgestoken of juist mooi in de krul. De jurken waren erg gevarieerd, veel jurken met glitters en een sexy uitsnee op de rug. Ik was gelukkig niet de enige in een lange jurk, maar de jurken tot op de knie waren ook veel aanwezig. Jammer genoeg wist ik slechts kort van tevorenkort dag dat ik naar de VIP night kon anders had ik zeker online voor een galajurk geshopt!

Maar gelukkig kan ik daar nu rustig een kijkje nemen voor de volgende feestdagen die eraan komen. Ik denk dat ik voor een rode galajurk met strass steentjes ga! xoxo Amber

Lees ook