1. Home
  2. Inspiratie
  3. In de stijl van Jessica Alba

In de stijl van Jessica Alba

Door Marise Doeve - Donderdag 10 Mei 2012 | 17:22

We kennen haar allemaal als die stoere babe uit de films Honey, Fantastic Four en Sin City maar in het dagelijks leven is ze een stuk romantischer: Jessica Alba. De Amerikaanse actrice werd gespot in een fleurige maxi jurk en wij hebben een vergelijkbare outfit voor je bij elkaar geshopt.

Met zulke grote films op haar naam heeft de sexy actrice natuurlijk ook een garderobe waar wij alleen maar van kunnen dromen. Je kunt haar stijl het beste omschrijven als nonchalant sexy. Ze werd in 2007 door FHM dan ook verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld.

Zwierige maxi jurken

Hoewel je bij sexy misschien denkt aan diepe decolletés en korte rokjes draagt Jessica de titel sexy op een stijlvolle en nonchalante manier. Met een paar jeans en een lekker losse top is ze al sexy door net een stukje schouder te ontbloten. Korte jurkjes zie je de actrice niet gauw dragen, Jessica gaat het liefst voor zwierige maxi jurken.

Samen met hubby Cash Warren en kids Honor en Haven werd Alba gespot in deze zomerse maxi met een stoer denim giletje. Een paar sunnies op en jij bent klaar voor die mooie lente dagen die nu toch echt wel een keer mogen komen!

Wat vind jij van de stijl van Jessica Alba?

Van links naar rechts: Mango maxi jurk, Pepe jeans denim gilet, Vans zonnebril, Marco Tozzi sleehakken.

Lees ook