1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to dress: Streetstyle

How to dress: Streetstyle

Door Shelley Beekman - Vrijdag 25 Oktober 2013 | 11:39

 

Op blogs ziet het er allemaal zo makkelijk uit: een leren taille rok, crop top erop met een paar stoere creepers, donkere lippenstift, dikke eyeliner, wat grote sieraden en klaar. Alleen als we zelf deze stoere streetstyle look proberen zien we er uit alsof we klaar zijn om naar een Halloween feestje te gaan. Om toekomstige modeflaters te voorkomen hebben we hier een aantal basic tips om de perfecte streetstyle look te creëren!

 

Tip 1: Draag altijd een kledingstuk met print! Een broek met een galaxyprint of een shirt met een print van een wereld beroemde rocker – zorg wel dat je minstens twee nummers van de gedragen band/ artiest kent, zodat je niet voor joker staat als iemand het vraagt-.

Tip 2: Omdat bij de streetstyle look vaak de bovenkant van een outfit lekker oversized is, kun je het beste voor een skinny jeans of een legging gaan. Zwart doet het altijd goed en kleed ook nog eens mooi af.

Tip 3: Kies voor verschillende materialen voor je outfit. Je kunt bijvoorbeeld best een leren rokje aan met een gebreide trui of een leuk jurkje van fluweel met een leren jasje. Leer is sowieso een echte must bij streetstyle.

Tip 4: Als je bijna nooit donker paarse lippenstift draagt, doe het dan niet. Je kunt dus beter óf voor eyeliner óf juist voor die felrode lippen gaan. Als je wat meer lef hebt dan is allebei natuurlijk ook hartstikke mooi!

Tip 5: Wat je op bijna alle hipster-achtige blogs en op straat bij ‘coole’ chicks ziet zijn beanies. Deze grappige mutsen kun je met allerlei prints en teksten vinden. Je kunt ze overal kopen, zijn super warm en ze maken je outfit helemaal af.

 

Shop bijvoorbeeld deze jurkjes van Estradeur:

streetstyle jurkjes

v.l.n.r.: Estradeur – € 49,99, Estradeur – € 39,99, Estradeur – € 59,99

 

Vergeet niet dat bloggers uren van te voren bezig zijn met hun haar, make-up en outfits. Dat jij er daarom niet precies zo uit ziet als op al die mooie foto’s is dus helemaal niet zo vreemd. Wil je wat meer inspiratie op doen bekijk dan het merk Estradeur, dit merk heeft heel veel streetstyle inspiratie voor je. Hieronder zijn nog wat celebs die ook helemaal binnen deze streetstyle look passen.

 

Ga jij voor deze look?

 

Lees ook