1. Home
  2. Inspiratie
  3. H&M onthult magical big five voor Conscious New World

H&M onthult magical big five voor Conscious New World

Door Michelle Laros - Woensdag 26 Maart 2014 | 16:29

H&M Conscious New World
Wat nou als we in een totaal eerlijke-zonder-zorgen-wereld zouden leven, en wat nou als een modeketen daarin de eerste stap durft te zetten? Hè, heb ik dit niet eerder gelezen? Klopt! Een tijdje terug vertelden we je dat H&M dol is op duurzaamheid en dat zij een nieuw kunstproject starten: Conscious New World.

Geheim ontmaskerd
Het enige wat we nog niet wisten en wat ons -hopelijk jou ook- zo nieuwsgierig maakten, was het raadsel welke vijf BN’ers aan het kunstproject mee zouden doen en in welke vijf steden in Nederland de exposities zouden plaatsvinden. You wanna know the secret?

Actrice Vicotria Koblenko, regisseur Sanne Vogel, zangeres Eveline Vroonland, ballerina Megan Zimny Kaftira en model Valentijn de Hingh zijn de vijf dames die meewerken aan het Conscious New World project.

Nu zit jij natuurlijk te hopen dat je deze dames in jouw omgeving kunt zien schitteren voor dit project. In Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Arnhem en Eindhoven zullen zij vanaf 10 april -lancering Concious Exclusive-collectie– gaan reizen.

Houd dus goed in de gaten wanneer ze in de buurt zijn om een glimp van dit inspirerende kunstproject te kunnen meepikken!

UPDATE >> H&M introduceert Conscious kunstproject in Nederland

Lees ook