1. Home
  2. Inspiratie
  3. Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Door Admin - Zaterdag 17 November 2012 | 16:30

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Het is zover! Onze goedheiligman is weer in het land. Helaas zijn we allemaal net iets te oud om in spanning de intocht te gaan kijken, maar we zijn natuurlijk nooit te oud voor fijne sinterklaasgeschenken!  

De chocoladeletters lachen ons alweer lange tijd toe in de winkels en we hebben de eerste pepernoten al verorberd. Het is een eeuwenoude traditie en als er lekkers en cadeaus aan te pas komen, houden wij dit natuurlijk maar al te graag in ere! Wat was het altijd een spannend moment; ’s ochtends, veel te vroeg, naar beneden gaan om te kijken of er iets in je schoen zat. Of de zak vol cadeaus tijdens de magische pakjesavond!

Maar niet alleen voor kinderen is Sinterklaas een feest, tegenwoordig wordt het ook nog gevierd door vele volwassenen. Hebben jullie al lootjes getrokken? Of heb je nog inspiratie nodig voor je verlanglijst? Wij helpen je een handje door de leukste jurkjes (met een voor de Sint vriendelijk prijsje!) op een rijtje te zetten.

Succes Sint & Piet!

Jurkjes sinterklaas

Van links naar rechts: C&A €19,-, Only €24,95, € 49,99

Jurkjes sinterklaas

Van links naar rechts: Motel €47,95 €44,99Little Mistress €32,99, Elise Ryan €22,99

Sinterklaas jurkjes

Van links naar rechts: Miss Etam, Mango €39.99, Missguided

 

Lees ook