1. Home
  2. Inspiratie
  3. Het nieuwe Bavaria jurkje van Spijkers & Spijkers

Het nieuwe Bavaria jurkje van Spijkers & Spijkers

Door Admin - Donderdag 19 April 2012 | 10:15

Het begrip ‘Bavaria jurkje’ hoeven we jou vast niet uit te leggen maar we kunnen je wel vertellen dat er een nieuwe versie komt! Niemand minder dan de Arnhemse modezussen Spijkers mochten dit jaar de nieuwe EK supporters fashion ontwerpen.

Voor het WK twee jaar geleden kwam het Bavaria jurkje ontworpen door Supertrash groots in het nieuws. Verschillende dames werden zelfs gearresteerd omdat het volgens de Fifa in strijd was met het sponsorbeleid. Dat moeten we weer doen moeten ze gedacht hebben bij Bavaria, en dat deden ze!

Dit jaar de eer aan Neerlands trots: Truus en Riet Spijkers. De dames hebben al verschillende internationale successen te pakken en twijfelden dan ook een beetje of deze actie wel bij ze past. Uiteindelijk besloten ze om het gewoon te doen omdat het ze leuk leek. Van Bavaria kregen de zussen cart blanche. “We zeiden, we willen meedoen, maar dan wel op onze manier.”, aldus de dames tegen Fashion United.

Er worden 300.000 jurkjes geproduceerd die vanaf 7 mei voor €9,99 te koop zullen zijn in de supermarkt, bij een sixpack bier. Te laat voor Koninginnedag dus. Maar voor duizend gelukkige dames niet! Een van de duizend zijn? Zorg dan dat jij morgen om 17:00 op de Markt in Eindhoven bent of om 20:00 in de PC Hooftstraat in Amsterdam want daar zullen twee pop-up winkels zijn waar in totaal duizend jurkjes worden weggeven!

Niet de mogelijkheid om ook jouw eigen V-dress te scoren voor Koninginnedag? Gelukkig hebben we hier dan heel veel andere leuke opties: Oranje jurkjes voor Koninginnedag 2012.

V-dress het nieuwe Bavaria jurkje van Spijkers en Spijkers

Een elftal modellen gekleed in de nieuwste EK supporters fashion: de V-dress van Spijkers & Spijkers voor Bavaria.

Lees ook