1. Home
  2. Inspiratie
  3. Herfstkriebels: 10 redenen waarom de herfst leuk is!

Herfstkriebels: 10 redenen waarom de herfst leuk is!

Door Shelley Beekman - Woensdag 18 September 2013 | 15:09

herfst tips shelley

De dagen worden korter, kouder en killer. De zomer is nu echt voorbij en ik heb al minstens twintig Facebook, Twitter en groepswhats-app berichten gehad over hoe koud het wel niet is. Het is herfst, of nou ja over 3 dagen is het herfst. Hier op de redactie zijn de meningen flink verdeeld over de herfst, maar ik zal er niet over liegen. I LOVE IT! Om te bewijzen dat de herfst ook leuk kan zijn, geef ik je nu 10 redenen waarom het heerlijk is dat het najaar weer voor de deur staat.

1. Je kan de hele dag in je pyjama op de bank blijven hangen. Aangezien het buiten geen lekker weer is, hoef jij je niet meer schuldig te voelen als je besluit alle afleveringen van ‘Friends’ nog een keer te kijken in plaats van op het terras te hangen.

2. Warme chocolademelk, cappucino’s en alle andere warme dranken waar het in de zomer veel te heet voor was kun je nu weer schaamteloos bestellen.

3. Zodra je uit je werk komt, kunnen alle kaarsjes aangestoken worden. Is het meteen gezelligheid in je huis én zo vergeet je ook dat het zo hard stormt buiten dat de dakpannen om je oren vliegen.

4. Een beetje frisse lucht in plaats van een hele familie spinnen, muggen en andere vieze insecten als je het raam eventjes open zet.

5. Al je favoriete series beginnen weer. Persoonlijk kan ik écht niet wachten tot het nieuwe seizoen van ‘New Girl’ weer begint, maar ook ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en ‘Vampire Diaries’ maken weer hun come back.

6. De nieuwe herfsttrends! Voordeel aan wat lagere temperaturen is dat je weer verschillende laagjes kan dragen én die schoenen die je vorig jaar op het laatste moment in de uitverkoop had gescoord.

7. Lange boswandelingen, nu de blaadjes weer geel kleuren en van de bomen dwarrelen is het bos the place to be. Neem je fotocamera mee en schiet samen met je lief de mooiste herfst kiekjes.

8. Als je tot in de vroege uurtjes aan het dansen bent en eindelijk de club uit komt rollen sta je niet meteen in het felle zonlicht maar is het nog donker. Niemand die ziet dat jij die zesde mojito beter niet had kunnen nemen of dat je make-up ergens op je knieën zit. Fijn!

9. Bad hair days zijn verleden tijd, met de herfst-achtige temperaturen kun je deze namelijk gewoon verbergen onder een muts!

10. De feestdagen komen er ook weer aan en wat is er nou gezelliger dan half november alweer een knusse kerstboom in je huis, sinterklaas snoepjes op tafel en champagne in de koelkast!

Wat vind jij fijn aan de herfst? Laat het mij weten in een reactie hieronder!

Lees ook