1. Home
  2. Inspiratie
  3. Heb jij al last van kerststress? Laat je verwonderen door deze feestjurken!

Heb jij al last van kerststress? Laat je verwonderen door deze feestjurken!

Door Dionne - Maandag 10 December 2018 | 09:29

Krijg jij al stress bij de gedachte dat eind van de maand het grote kerstfeest van start gaat? Er vliegen grote dilemma’s door je hoofd: ‘wat moet ik aan?’ Gelukkig hebben ze bij Sissy-Boy niet alleen woondecoratie, maar ook prachtige feestelijke outfits. Believe us: deze jurken laten je tijdens het kerstdiner met familie, de dansavond met vrienden en tijdens het inluiden van 2019 stralen. Ben je benieuwd? Je shopt hier onze favourites van de Sissy-Boy feestjurken!

Het mag eindelijk! Het is weer bijna tijd om je drie avonden in fantastische jurken te hijsen. Enne, we weten vrijwel zeker dat het dit jaar glitters, velvet of satijn wordt. Aan jou de taak om daaruit de leukste jurk te kiezen en als de wiedeweerga naar de webshop van Sissy-Boy te surfen. Hoef je ook niet het hele internet af te speuren naar de perfecte feestjurk. Wij denken dat je in de drukke decembermaand namelijk nog meer te doen hebt. Je shopt bij Sissy-Boy alles voor je huis, maar ook dé outfits. Makkelijk zat, want dan ben je in één keer klaar en dat is wat we willen tijdens deze drukke dagen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat de jurk vervolgens het hele jaar in je kast hangt, want de Sissy-Boy feestjurken draag je met gemak het hele jaar door. Scheelt weer ruimte in de kast!

Sissy-Boy advertorial

De shiny dress

Sissy-Boy weet wel hoe ze je kunnen laten stralen. Je kunt kiezen uit maxi-jurken of juist een mini dress. Het is maar net waar jij je comfi bij voelt. Met deze jurken trek je alles uit kast! Van opvallende kleuren, tot aan prachtige glitters: wat is jouw favoriet?

De klassieke jurk

Met een klassieke jurk you never go wrong. Een investering die iedere vrouw zou moeten doen. Een tijdloze jurk never goes out of fashion. Voor de feestdagen is de klassieke jurk perfect: je kunt de jurk makkelijk stijlen met leuke accessoires en panty met een mooi printje.

De jurk met kekke print

Houd jij wel een van een lekker printje? Ook dan is Sissy-Boy de shop waar je moet zijn. Waarom zou je een zwart jurkje kiezen als je ook een fleurige jurkje kunt kiezen? Vrolijker kunnen de feestdagen niet beginnen!

Ben jij benieuwd wat Sissy-Boy nog meer voor je in petto heeft? Bekijk dan de feestcollectie op de website en laat je verwonderen…

Lees ook