1. Home
  2. Inspiratie
  3. Groot nieuws: Sex and the City 3 in de maak!

Groot nieuws: Sex and the City 3 in de maak!

Door Arantxa Brammerloo - Dinsdag 12 Mei 2015 | 12:16

YES! De derde Sex and the City-film komt eraan! Althans, dat meldt de website PerezHilton. Sarah Jessica Parker plaatste vanochtend een foto op haar Instagram-account die toch wel leek op een hele duidelijk hint…

Keep calm and Carrie on

Op de foto die SJP op Instagram plaatste is te zien dat ze er exact hetzelfde uitziet als haar personage Carrie Bradshaw. Ook draagt ze een bruine Bloomingdales-tas en laat Bloomingdale nou nét het warenhuis zijn waar Carrie graag shopt. Onder de foto schrijft ze het volgende: “Well. I guess the cat’s out of the (little brown) bag. As usual, we will keep you posted on every detail as we are able. I’m under strict gag order until then. Xx, Sj“.

Het ligt er zo dik bovenop dat we waarschijnlijk gewoon een vreugdedansje mogen doen: die derde SATC-film komt er! Sarah Jessica Parker is niet de enige die met hints strooit. Actrice en mede-hoofdrolspeler Kristin Davis (die de rol van Charlotte York speelt) hintte de afgelopen maanden al een paar keer op een derde film.

Sex and the City 3

Het succes van Sex and the City is zó groot dat we ons haast niet kunnen voorstellen dat er geen derde film komt. De iconische HBO-serie gaat over de vriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha die openhartig hun relatie- en seksproblemen met elkaar bespreken. Scheidingen, bruiloften die niet doorgaan, kinderen… In SATC wordt lief en leed gedeeld onder het genot van een Cosmpolitan. Bovendien werden veel onderwerpen rond seks dankzij de serie niet langer gezien als taboe.

De serie liep van 1998 tot 2004 en won tientallen prijzen, waaronder een groot aantal Emmy’s en acht Golden Globes. Na de serie volgden twee bioscoopfilms, die allebei enorme hits werden. De wereld wachtte met smart op een derde film, en nu lijkt ‘ie er dan ein-de-lijk te komen! Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de film wordt opgenomen en of we alle vaste personages terug zullen zien.

“I like my money right where I can see it hanging in my closet – Carrie Bradshaw”

Wij verheugen ons natuurlijk vooral op de kleding, want de garderobes van de dames zijn geweldig! Kom alvast in de stemming en shop hier jurkjes in de stijl van de vier vriendinnen. Een cocktailjurkje à la Carrie bijvoorbeeld! Hou je net als Samantha van jurkjes in felle kleuren, shop dan een mooi multi-color jurkje. Charlotte draagt vaak lichte kleuren, dus met witte jurkjes zit je altijd goed! Of ga voor een zakelijke look net als Miranda.

Lees ook