1. Home
  2. Inspiratie
  3. Trend report: gebreide jurkjes

Trend report: gebreide jurkjes

Door Marise Doeve - Woensdag 02 Januari 2013 | 13:50

Gebreide jurkjes

De gezelligste maand van het jaar zit er weer op en de feestjurkjes gaan weer terug in de kast. Maar wie zegt dat we deze maand geen jurkjes kunnen dragen? Januari is gemiddeld de koudste maand van het jaar dus bereid je voor en sla lekker warme en gebreide jurkjes in!

Gebreide jurkjes komen in vele soorten en maten, van aangesloten minijurkjes tot lekker wijde trui jurken waar je in kunt kruipen. Het is dan ook niet voor niks dat er voor iedereen wel een perfecte gebreide jurk te vinden is.

Veel gebreide jurken zijn gemaakt van wol, een prachtig natuurlijk materiaal maar wel een met een gebruiksaanwijzing. Wil jij zo lang mogelijk plezier hebben van je wollen jurk? Dan hebben wij een aantal tips voor je:

1. Geen wasverzachter of teveel zeep gebruiken
2. Niet in de droogtrommel stoppen
3. Niet warmer dan 30ºC wassen
4. Niet te lang in water laten staan
5. Grof gebreide kleding bij voorkeur liggend laten drogen
6. Koop een wolontpiller om pilling te verwijderen.

Op dit moment hebben we meer dan 600 gebreide jurken van verschillende webshops op Jurkjes.nl verzameld. Je kunt heel makkelijk binnen de categorie zoeken op merk, prijs en kleur. Zo hoef je niet alle verschillende webshops te bezoeken en ook niet door honderden pagina’s jurkjes heen te klikken, makkelijk toch?

Klik hier om alle gebreide jurkjes op Jurkjes.nl te bekijken.

Lees ook